Ο Γρηγόρης Σανίκης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

sanikis 1o

Την Τρίτη το πρωί, στο πλαίσιο της Ημέρας Αθλητισμού, ο ίντερ του Φιλίππου Γρηγόρης Σανίκης κλήθηκε από την διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και μίλησε στους μαθητές των μεγάλων τάξεων για το χάντμπολ και για την καριέρα του.

Ο Γρηγόρης Σανίκης εξήγησε στους μαθητές για το πώς παίζεται το χάντμπολ, αμέσως μετά την προβολή στιγμιότυπων από αγώνες πρωταθλήματος. Επίσης απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών γύρω από το σπορ, το πώς επέλεξε να ασχοληθεί με το χάντμπολ, τι θα κάνει μετά το τέλος της αθλητικής του καριέρας κ.α.

Ευχαριστήριο

Από την Επιτροπή Χειροσφαίρισης του Φιλίππου ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η Επιτροπή Χειροσφαίρισης ευχαριστεί τις φίλες και τους φίλους του Φιλίππου που για μία ακόμη φορά γέμισαν το Φιλίππειο και στήριξαν την ομάδα μας, τον αγώνα με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητές να αγωνίζονται σε γεμάτο γήπεδο το οποίο χειροκροτεί τις προσπάθειές τους, ενθαρρύνει στα δύσκολα σημεία και επιβραβεύει στο τέλος τον κόπο τους. Αναμένουμε και ευχόμαστε να βλέπουμε μόνο γεμάτο γήπεδο και τον κόσμο να συμμετέχει δίνοντας ρυθμό και ώθηση στους αθλητές μας. Το μυαλό μας πλέον είναι στον αγώνα με την ομάδα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ».