Με Ποσειδώνα για το τέσσερα στα τέσσερα ο Φίλιππος

filippos-oxrid12

Στο «Φιλίππειο» της Βέροιας θα διεξαχθεί (18:00) το πρώτο χρονικά ματς της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier με τον Φίλιππο να υποδέχεται τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Οι Βεροιώτες είναι και οι μοναδικοί με το απόλυτο στο πρωτάθλημα, έχοντας έξι πόντους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και φυσικά θέλουν να διευρύνουν το σερί τους, λίγο πριν το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ στη Νέα Ιωνία.

Από την άλλη πλευρά του ο Ποσειδώνας προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί της ΧΑΝΘ και ταξιδεύει στην Βέροια, έχοντας την παράδοση με το μέρος του. Σε τέσσερις αγώνες η ομάδα της Κορινθίας έχει αποσπάσει τρία «διπλά», με τελευταίο πέρσι στα πλέι οφ, που ουσιαστικά τους χάρισε και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο αγώνας θα είναι ιδιαίτερος και για δύο αθλητές του Ποσειδώνα τον Παντελή Κωστακίδη και τον Μπάμπη Δομπρή που γαλουχήθηκαν στον Φίλιππο Βέροιας και τώρα για πρώτη φορά θα βρεθούν απέναντι του. Ο αριστερός εξτρέμ αποχώρησε ως ελεύθερος, ενώ ο νεαρός περιφερειακός αγωνίζεται με ένα χρόνο υποσχετική στον Ποσειδώνα.

«Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός επεσήμανε: «Σίγουρα η νίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ μας βοήθησε ψυχολογικά, από την άλλη παίζουμε με τον Φίλιππο που διαθέτει ισχυρές προσωπικότητες. Θα πάμε για να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε, ξέρουμε ότι ο Φίλιππος είναι το φαβορί. Θα παίξουμε σε ένα χαντμπολικό γήπεδο, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα του χάντμπολ».

Η προϊστορία Φίλιππος Βέροιας- Ποσειδών Λουτρακίου
2012-2013 25-29
2013-2014 22-34
2014-2015 29-28
2014-2015 21-26