Τούτσης: "Οι παίκτες μου απλοποίησαν τα πράγματα" - Σκούφας: "Ήμασταν τρακαρισμένοι" (video)

Στην ανωτερότητα του Φιλίππου στην αναμέτρηση με τον Αρχέλαο, στάθηκαν στις δηλώσεις του οι προπονητές των δυο ομάδων και οι αθλητές που συμμετείχαν στην συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός του Αρχελάου Σωκράτης Σκούφας τόνισε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον καλό Φίλιππο. Εμείς ήμασταν τρακαρισμένοι απέναντι στην μεγάλη αυτή ομάδα. Ο Φίλιππος πήρε από τον Αρχέλαο δυο παίκτες αλλά αυτό το λησμόνησε κατά την διάρκεια του ματς. Δεν πειράζει, έχει ο καιρός γυρίσματα».

Ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης υπογράμμισε: «Προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουμε καλό ρυθμό. Θέλουμε να έχουμε όσο τον δυνατόν περισσότερους ετοιμοπόλεμους παίκτες γι αυτό δίνω χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά που έρχονται από τον πάγκο. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά μεγάλο και θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες. Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι, δεν υπάρχει εύκολο ματς, όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Από την αρχή ήμασταν το φαβορί για την νίκη και οι παίκτες με την προσπάθεια που έκαναν απλοποίησαν τα πράγματα. Να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα του Αρχελάου».

Ο τερματοφύλακας του Αρχελάου Αναστάσιος Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια μεγάλη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε ότι καλύτερο από το ματς. Ο Φίλιππος είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Εμείς δώσαμε συμμετοχή σε όλα τα παιδιά και κάναμε ότι μπορούσαμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Φιλίππου».

Ο εξτρέμ του Φιλίππου Νίκος Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Ήταν ένα καλό και δυνατό ματς. Ευτυχώς δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό. Πιστεύω ότι στην πορεία μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα παιχνίδια εξίσου καλά».