Ο Τάσος Τριανταφυλλίδης στον Δούκα

triantafilidis

Την απόκτηση του 18χρονου Τάσου Τριανταφυλλίδη (γιός του παλαίμαχου άσου του Φιλίππου Άκη Τριανταφυλλίδη), από τον Φίλιππο, ανακοίνωσε ο Δούκας. Στην ανακοίνωση του ο Δούκας αναφέρει: "Ο γεννημένος το 1997 Βεροιώτης χαντμπολίστας αναμένεται να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στη θέση του play maker για την ομάδα του Γιώργου Κρανάκη". Ο παίκτης μιλώντας για την μεταγραφή του δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα... Από μικρό παιδί ήθελα να φορέσω τη φανέλα του Δούκα και πλέον νιώθω χαρούμενος που τα κατάφερα... Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή, γνωρίζω τον coach και τους ανθρώπους του Συλλόγου και με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω και παράλληλα να καταξιωθώ στο χώρο..."

Ο Τάσος Τριανταφυλλίδης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Φίλιππου Βεροίας τις περιόδους 2008-2013 και 2014-2015 ενώ τη χρονιά 2013-2014 έπαιξε στον Ζαφειράκη Νάουσας. Έχει κατακτήσει 1 Πανελλήνιο Χρυσό Μετάλλιο (Εφηβικό 2013-2014 με Ζαφειράκη), 2 Πανελλήνια Αργυρά και 2 Πανελλήνια Χάλκινα με την ομάδα του Φίλιππου Βεροίας στις κατηγορίες Παίδων - Εφήβων. Αξίζει να σημειωθεί ότι από φέτος θα είναι φοιτητής στη Νομική Αθηνών.