Φιλική ήττα της Βέροια από τα Γιάννενα (Φωτογραφίες)

veria pas kalts

Φιλική ήττα με 0-1 γνώρισε η Βέροια από τον ΠΑΣ. Η Βέροια αν και ανέτοιμη, έτρεξε, δημιούργησε αρκετές φάσεις και χρησιμοποίησε και σε αυτό το παιχνίδι πολλά νέα παιδιά. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο πρώτο μέρος απο τον Ίλιτς. Το παιχνίδι κατά διαστήματα διεξήχθη κάτω από ισχυρή βροχόπτωση.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά απο εκεί και μετά ο πιο έτοιμος ΠΑΣ ισορρόπησε. Μόλις στο 8' ο Μπεν δημιούργησε την πρώτη απειλή. Έκανε το σουτ μέσα απο την περιοχή, μετά απο σέντρα του Μαλόν απο δεξιά, αλλά η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού κι έσωσε την εστία του ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες απάντησαν στο 16'. Ο Ίλιτς με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 0-1.

Στο 29' η Βέροια δημιούργησε άλλη μια ευκαιρία. Σε φάουλ του Βάσκες, ο Μαλόν πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε μπροστά από πολλά πόδια αλλά κανείς δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα ο Μπεν πήρε την μπάλα στην μικρή περιοχή, πεσμένος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 36' μετά από όμορφη συνεργασία, βγήκε μόνος ο Τσουκαλάς αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. Στο 44' ο Μπεν έκλεψε την μπάλα απο τον Τζημόπουλο, βγήκε μόνος αλλά δεν εκτέλεσε στον σωστό χρόνο κι έδωσε την ευκαιρία στον Μιχαήλ να βάλει την κόντρα και να σώσει την εστία των φιλοξενουμένων. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο ΠΑΣ είχε άλλη μια καλή φάση με σουτ του Ακόστα που έδιωξε ο Τζινάρ σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια άλλαξε την μισή ενδεκάδα ενώ ο ΠΑΣ έκανε 11 αλλαγές μαζί στο 70'. Στο ξεκίνημα η Βέροια είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 46' όταν ο Μπεν μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ η μπάλα ομώς χτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε άουτ. Στο 72' ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ, ο Μουρατίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε αουτ. Στο 81' ο Αυγενικού του ΠΑΣ μπήκε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή αλλά έπεσε στα πόδια του ο Τζινάρ και έσωσε την εστία του. Στο 83' μετά από φάουλ, ο Μπέριος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Τζινάρ απόκρουσε με γροθιές.

Διαιτητής: Καραντώνης

ΒΕΡΟΙΑ: Τζινάρ, Κατσούλης, Μαλόν, Βέρτζος, Οστοϊτς, Βάσκες, Παυλίδης, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Ντόγος. Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Μουρατίδης, Παπαδόπουλος, Σεντρίκ, Τσιάμης, Μπαργκάν, Ουνγιαλίδης, Μάνος, Μελικιώτης, Ρογγότης, Πρίσλεϊ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Ακόστα, Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Γιάκος, Ιλιτς. Στο 70' μπήκαν οι Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Στρούνα, Κρητικός, Χαρίσης, Αυγενικού, Νάκος, Σαλπασίδης, Ιωάννου, Ηλιάδης.