Ισόπαλη στην Ξάνθη η Βέροια αν και δικαιούνταν τη νίκη

veria2014

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό της Βέροιας στην Ξάνθη. Η «Βασίλισσα» αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι του Λουσέρο στο 57', ισοφάρισε γρήγορα και είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Σε γενικές γραμμές, ήταν καλύτερη από την αντίπαλο, είχε τις ευκαιρίες και την αδικεί το 1-1.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα. Σε αυτό το διάστημα, η Βέροια ήταν η ομάδα που είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει στο σκορ. Στο 36' ο Μπεν έβγαλε μόνο του τον Εσπάρθα αλλά ο Κυριακίδης απόκρουσε το αριστερό πλασέ του Ισπανού. Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε μια κεφαλιά του Εσπάρθα στο 22' που πέρασε άουτ όπως και ένα σουτ του Μαλόν στο 34'. Από την άλλη πλευρά, η Ξάνθη είχε μια κεφαλιά του Μπαρέτα στο 5' που απόκρουσε ο Τζινάρ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια απείλησε στο 53' με σουτ του Καλτσά που πέρασε λίγο άουτ και η Ξάνθη απάντησε με γκολ στο 57'. Σε ανατροπή του Λαζαρίδη από τον Τσιάμη ο κ. Κιοτζένης σφύριξε πέναλτυ και ο Λουσέρο έκανε το 1-0.

Η Βέροια ισοφάρισε στο 68' με απευθείας φάουλ του Καλτσά και στο 69' έχασε ευκαιρία με τον Μάνο να κάνει το 1-2 (ο Ζαρόπουλος απόκρουσε το πλασέ). Άλλη μια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα είχε η Βέροια στο 75'. Ο Καλτσάς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Καρυπίδης, Μπαρέττας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Πασχαλάκης, Ράνος. (Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ζαρόπουλος, Ορφανίδης Λ , Παπαστεργιανός, Ολιβέιρα, Κολλαράς, Λισγάρας, Ορφανίδης Λ., Ορφανίδης Π. και Τσαμούρης

ΒΕΡΟΙΑ: Τζινάρ, Βέρτζος, Καλί, Ιβάν Μαλόν, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Εσπάρθα, Νταβίντ Βάσκεθ, Μπαργκάν, Μάντζιεκ, Μπεν. (Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καντιμοίρης, Καλτσάς, Όστοιτς, Μάνος, Παπαδόπουλος, Τσιάμης, Μουρατίδης).