Την Δευτέρα οι εκλογές στον ΓΑΣ Βέροια

Πλησίασε η μέρα που η ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροια, η «βασίλισσα του βορρά» θα αλλάξει σελίδα. Την Δευτέρα θα γίνει η Γενική Συνέλευση για την εκλογή αιρετής διοίκησης μετά από 12 χρόνια η οποία θα ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς να «κτίσει» τη ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ που θα επιδιώξει σύντομα να επανέλθει στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό έγινε αντιληπτό και για τον λόγο αυτό η επανεγγραφή μελών γίνεται μαζική τις τελευταίες μέρες, ένα γεγονός που ο ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ δεν έζησε στην 58χρονη ιστορία του. Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου (ώρα 19.00) στην Sala του Πολυχώρου «Ελιά», ο ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ δίνει ραντεβού με το μέλλον του και γι αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Γίνεται υπενθύμιση πως θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι:

1. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης και ενός Πρακτικογράφου

2. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών

3. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, εννέα (9) τακτικών μελών και τριών (3) αναπληρωματικών καθώς και για την ανάδειξη Εξελεγκτικής Επιτροπής, τριών (3) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών

Δικαίωμα να παρίστανται στην Γενική Συνέλευση και του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, έχουν όλα τα παλαιά μέλη που επαναεγγράφηκαν και είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Οι υποψηφιότητες θα μπορούν να υποβληθούν την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης προς τον Πρόεδρο και την Εφορευτική Επιτροπή.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 6 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.