Βέροια: Αποσύρθηκε και ζήτησε 10ημερο για να βρουν ομάδα οι παίκτες της

Με έγγραφο που απέστειλε στην εκτελεστική επιτροπή της Football League, η ΠΑΕ Βέροια έκανε γνωστή την απόσυρση της από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή αναμένεται σήμερα ν' ανακοινωθεί και επίσημα η ματαίωση του κυριακάτικου αγώνα της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Βέροια ζήτησε από όλες τις αρμόδιες αρχές να δοθεί δεκαήμερη παράταση στις μεταγραφές, προκειμένου οι παίκτες της που μένουν ελεύθεροι να μπορέσουν να βρουν νέα ομάδα. Οι παίκτες της, νεαροί και ταλαντούχοι στο σύνολό τους, θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν να νέο σταθμό στην καριέρα τους. Είναι κρίμα να μείνουν ξεκρέμαστοι ένα εξάμηνο επειδή έφαγαν τον "παπά" και δεν έφυγαν όταν μπορούσαν.

Θυμίζουμε, στην κοπή βασιλόπιτας ο τότε υπεύθυνος Γιώργος Κικερίδης μετέφερε αισιόδοξο μήνυμα από τους κύκλους της διοίκησης και μιλούσε για καλύτερες ημέρες ενώ μέσα στον Γενάρη, από τους κύκλους της ΠΑΕ έβγαινε η είδηση ότι πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του Γενάρη θα έχει αλλάξει ιδιοκτήτη η ομάδα και θα ενισχυθεί.