Logo

Ακίνδυνη η Βέροια έχασε από την Δόξα Δράμας (φωτογραφίες)

Εντός έδρας ήττα από την Δόξα Δράμας με 0-1 γνώρισε η Βέροια. Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, που προήλθε με σουτ έξω από την περιοχή και ένα στις καθυστερήσεις έδωσαν τη νίκη στους Δραμινούς. Το ματς είχε λίγες φάσεις και...ταλαιπώρησε τους θεατές. Η Βέροια προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια έπαιξε άμυνα στο μισό γήπεδο και αναζήτησε, χωρίς επιτυχία, αντεπιθέσεις. Από την άλλη, η Δόξα Δράμας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατόρθωσε να βρει διαδρόμους προς την περιοχή των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια κεφαλιά του Γκότοβου στο 14’ κι ένα σουτ του Νατσιόπουλου από πολύ μακριά, προσπάθειες που εξουδετέρωσε ο Γιαγκιόζης. Στο 37’ όμως, η Δόξα άνοιξε το σκορ. Η μπάλα στρώθηκε στον Ριζογιάννη έξω από την περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, δεν σημειώθηκε καμιά ευκαιρία για γκολ. Η μόνη τελική προσπάθεια ήταν μια κεφαλιά του Καψάλη στο 39’, μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, την οποία μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Δόξας.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ανοίχτηκε για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν είχε τελικές πάσες για να φτάσει σε θέσεις εκτέλεσης.

Από την άλλη, η Δόξα έψαξε ένα δεύτερο γκολ, προσέχοντας και τα νώτα της. Στο 66’, ο Αρναρέλης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μαρκόπουλος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Γιαγκιόζης μπλόκαρε. Στο 77’ ο Κουσκουνάς βρέθηκε τετ α τετ, αν και σε θέση οφσάιντ, αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 85’, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ρούνεϊ κατέβασε την μπάλα στην μικρή περιοχή, βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης αλλά άργησε να σουτάρει και έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς της Δόξας να διώξουν.

Στο ίδιο λεπτό, η Δόξα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κουσκουνάς έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Κάσες έπιασε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στις καθυστερήσεις, ο Κουσκουνάς εκμεταλλεύκε την αδράνεια στην άμυνα της Βέροιας, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 0-2.

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

ΒΕΡΟΙΑ (Απ. Τερζής): Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Κοζάκης, Μπλέτσας, Ουνγιαλίδης (20’ Γιαμόα), Λίταινας (64’ Ζυγκερίδης), Δόρης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Σουλιώτης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ν. Κωστένογλου): Βούρας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος (72’ Νταντίδης), Αρναρέλλης (67’ Κάσες), Γουνδουλάκης (79’ Βαλλιάνος), Σιώπης, Γκότοβος, Κουσκουνάς.

{jlex}flickr:72157665354849058{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb