Logo

Λύγισε στην εκπνοή η Βέροια κόντρα στον Άρη (φωτογραφίες)

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Βέροια από τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες αλλά βρήκε απέναντί του ένα πολύ καλό Γιαγκιόζη και χρειάστηκε ένα πέναλτι στην εκπνοή για να κερδίσει. Η Βέροια από την άλλη, στάθηκε πολλές φορές τυχέρη αλλά είχε την μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 0-0 αλλά την έχασε.

Στο πρώτο μέρος, η Βέροια επέλεξε να παίξει κλειστά και ο Άρης είχε τον έλεγχο του αγώνα. Οι «κίτρινοι έψαξαν» το γκολ και στο 16’ έφτασαν πολύ κοντά. Ο Μπούρμπος με κάθετη πάσα βρήκε σε πλεονεκτική θέση, στην περιοχή της Βέροιας, τον Παυλίδη, ο τελευταίος έκανε προσποίηση και σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γιαγκιόζη.

Ο Άρης είχε άλλες δυο καλές στιγμές. Στο 32’ ο Κάσσος έκανε σουτ από καλή θέση, μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 36’ ο Παυλίδης έκανε δυνατό σουτ από 25 μέτρα αλλά ο Γιαγκιόζης έδιωξε σε κόρνερ.

Από την πλευρά της η Βέροια, προσπάθησε να βγάλει αντεπιθέσεις αλλά δεν απείλησε τον Καντιμοίρη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης συνέχισε να ελέγχει το ματς και στο 49’ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Παυλίδης πάσαρε στον Διαμαντόπουλο αλλά ο τελευταίος από κοντά πλάσαρε άουτ.

Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με μακρινό σουτ. Ο Μπούρμπος επιχείρησε σουτ από 30 μέτρα και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 68’ ο Άρης είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπούρμπος έκανε την σέντρα, ο Διαμαντόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο 70’ η Βέροια απείλησε για πρώτη φορά. Δυνατό σουτ του Μπαστιάνου, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 71’ η Βέροια σε μια αντεπίθεση έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-0. Ο Μπαστιάνος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη, που βγήκε έξω από την περιοχή του, έκανε το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη απόκρουσε με τα χέρια, στην συνέχεια της φάσης ο Μπαστιάνος πλάσαρε στο άδειο τέρμα αλλά αμυντικός του Άρη έδιωξε πάνω στην γραμμή. Για την ενέργειά του να αποκρούσει με τα χέρια έξω από την περιοχή, ο Καντιμοίρης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 81’ ο Άρης είχε άλλη μια ευκαιρία. Ο Ντούνης εκτέλεση φάουλ, ο Δεληζήσης έκανε το γυριστό σουτ από την μικρή περιοχή αλλά ο Γιαγκιόζης απόκρουσε δύσκολα.

Στο 84’ μετά από κόρνερ, ο Ζυγκερίδης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ.

Στο 85’ ο Άρης απάντησε, ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γιαγκιόζη αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε. Μόνος βρέθηκε και ο Ντούνης στο 86’, μπήκε από δεξιά, έκανε το πλασέ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε.

Ο Άρης πέτυχε το γκολ στο 90'. Οι κίτρινοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι, ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε, ο Γιαγκιόζης απόκρουσε, κανένας παίκτης της Βέροιας δεν κινήθηκε προς την μπάλα, ο Πασάς πήρε το ριμπάουντ και την έστειλε 

Διαιτητής: Κιοτζένης (Καρακώστας, Κηλικιώτης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Τερζής) Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Γιαμόα, Λίταινας, Δόρης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Μέξης (63’ Ζυγκερίδης).

ΑΡΗΣ: (Σπανός) Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν (60’ Ντούνης), Παυλίδης (69’ Παυλίδης), Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Τζανακάκης, Μπούρμπος (75’ Αναγνωστόπουλος).

Παραλειπόμενα

Περίπου 900 φίλοι του Άρη ήρθαν στην Βέροια και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Μετά την Καλαμαριά, ο Άρης είναι η ομάδα με τους περισσότερους πρώην παίκτες της Βέροιας. Καντιμοίρης, Μπαργκάν, Παυλίδης, Διαμαντόπουλος, ξεκίνησαν στην ενδεκάδα ενώ ένας πέμπτος, ο Μαραγκός ήταν στον πάγκο.

Αποδοκιμάστηκε από τους φίλους της Βέροιας ο Κενάν Μπαργκάν. Παρότι δεν προκάλεσε, ήταν στο στόχαστρο των φίλων της Βέροιας. Εκτός από τον Μπαργκάν, αποδοκιμάστηκε και ο πρόεδρος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης.

Φίλοι της Βέροιας, πριν την έναρξη του ματς, τίμησαν τον Γιώργο Καντιμοίρη για την πολυετή προσφορά του.

Αρκετοί φίλαθλοι της Βέροιας βρέθηκαν στο γήπεδο. Προφανώς, ήρθαν λόγω Άρη.

Ο Τόλης Τερζής κάθισε ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Βέροιας μετά την παραίτηση Χαραλαμπίδης.

Τα αποτελέσματα

Απόλλων Πόντου – ΑΟΧ Κισσαμικός 0-1
Αιγινιακός – Τρίκαλα 0-0
Παναιγιάλειος – Απόλλων Λάρισας 0-1
Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα 2-1
ΟΦΗ – ΑΕ Καραϊσκάκης (1/2 15.00)
Πανσερραϊκός – Εργοτέλης 0-1
Δόξα Δράμας – Αχαρναϊκός 3-0 α.α.
ΑΕ Σπάρτη – Παναχαϊκή 0-0
Βέροια – Άρης 0-1

Η βαθμολογία

  1. Άρης 36
  2. Παναχαϊκή 33
  3. ΟΦΗ 27
  4. Τρίκαλα 24
  5. Κισσαμικός 24
  6. Σπάρτη 22
  7. Δόξα 21
  8. Καρδίτσα 21
  9. Απόλλων Λάρισας 19
  10. ΑΕ Καραϊσκάκης 18
  11. Απόλλων Πόντου 18
  12. Αιγινιακός 15
  13. Βέροια 14
  14. Εργοτέλης 13
  15. Πανσερραϊκός 12
  16. Καλλιθέα 12
  17. Παναιγιάλιος 10
  18. Αχαρναϊκός -51

** Δεν υπολογίζεται το Κισσαμικός - Βέροια και το ΟΦΗ - Καραϊσκάκης

15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/01)
Κισσαμικός - Τρίκαλα
Απόλλων Λάρισας - Απόλλων Πόντου
Καλλιθέα - Αιγινιακός
ΑΕ Καραϊσκάκης - Παναιγιάλειος
Εργοτέλης - Αναγέννηση Καρδίτσας
Αχαρναϊκός - ΟΦΗ
Παναχαϊκή - Πανσερραϊκός
Βέροια - Δόξα Δράμας
Άρης - Σπάρτη

{jlex}flickr:72157665256750038{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb