Χαραλαμπίδης: "Δίκαια χάσαμε" - Παπαβασιλείου: "Πλασματικό το σκορ"

Το ότι η νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκη ήταν δίκαιη τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής της Βέροιας Απόστολος Χαραλαμπίδης. "Είχαμε πολύ κακή ημέρα και πετάξαμε το διπλό της Λάρισας. Κάναμε ένα άσχημο πρώτο μέρους. Κυριάρχησε το άγχος. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με άλλη διάθεση και είχαμε την ευκαιρία με τον Ουνγιαλίδη να σκοράρουμε. Από μια κακή τοποθέτηση δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε μετά ανοιχτήκαμε και δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Ήμασταν κακοί, ήταν δίκαιη η νίκη του αντιπάλου. Η ομάδα χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Τους βαθμούς που χάσαμε θα τους πάρουμε αλλού".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης Σάκης Παπαβασιλείου τόνισε: "Η Βέροια προερχόταν από ένα μεγάλο "διπλό" στην Λάρισα και έπρεπε να υπερβάλουμε εαυτούς για να κερδίσουμε μια ομάδα με αξιόμαχους παίκτες και καλό προπονητή. Ήμασταν πειθαρχημένοι και είχαμε στόχο τη νίκη. Είναι από τα καλύτερά μας ματς. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, τις ευκαιρίες για γκολ, είχαμε καλές συνεργασίες και το σκορ είναι πλασματικό. Θα έπρεπε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Εμείς χρειαζόμαστε ακόμη πίστωση χρόνου. Η Βέροια έχει καλούς παίκτες και χρειάζεται την στήριξη".

Ο Γιώργος Μπλέτσας της Βέροιας δήλωσε: "Ήρθαμε από ένα μεγάλο διπλό. Θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και μπήκαμε αγχωμένοι. Μπορούσαμε να προηγηθούμε. Το έκαναν οι φιλοξενούμενοι. Εμείς ήμασταν άτυχοι".

Ο Παντελής Θεολόγου της ΑΕ Καραϊσκάκης σημείωσε: "Ήταν μια δίκαιη νίκη. Όλα αυτά που βγάλαμε στο γήπεδο τα δουλέψαμε στην προπόνηση. Στόχος μας η γρήγορη παραμονή Εύχομαι καλή συνέχεια στην Βέροια". Ο Θεολόγου εξέφρασε και ένα παράπονο: "Πέρσι ήρθα στην Βέροια να υπογράψω. Έκανα έναν μήνα προπονήσεις και δεν έμαθα γιατί δεν υπέγραψα. Κανείς δεν μου είπε τίποτα και έμεινα ξεκρέμαστος".