Logo

Παράπονα από την διαιτησία έχει η Βέροια - Δηλώσεις προπονητών

Παράπονα από την διαιτησία εξέφρασε ο προπονητής της Βέροιας Απόστολος Χαραλαμπίδης. Στις δηλώσεις του τόνισε:

"Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδωσαν την ψυχή τους, έπαιξαν σύμφωνα με το πλάνο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο, χωρίς ευκαιρία η Καλαμαριά μας πήρε το ματς. Με την δουλειά που γίνεται θα έρθουν τα αποτελέσματα. Το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Αδικηθήκαμε από το πέναλτι που δεν δόθηκε και στην φάση του γκολ, που δεν υπήρχε φάουλ. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, είναι στο χέρι μας να πάρουμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε εδώ. Ήταν επιλογή μας να δώσουμε στο δεύτερο μέρος χώρο στον αντίπαλο".

Ο αμυντικός της Βέροιας Δημήτρης Σουλιώτης σημείωσε: "Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα είναι άδικο, τουλάχιστον έπρεπε να πάρουμε ισοπαλία. Σήμερα μας αδίκησε η διαιτησία στο πέναλτι του Μπαστιάνου και στην φάση του γκολ που δεν υπήρχε φάουλ. Είμαστε νεανική ομάδα και έχουμε το μέλλον μπροστά μας".

Georgiadis milos

Ο βοηθός προπονητή του Απόλλωνα Νίκος Γεωργιάδης  τόνισε: "Ερχόμασταν από ένα αγώνα κυπέλλου και μέσα σε λίγες ημέρες είχαμε να ετοιμαστούμε για να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που ξέραμε ότι θα μας δυσκολέψει επειδή παίζει με διπλή ζώνη άμυνα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε πολλά πράγματα. Στο β’ μέρος βελτιώσαμε την εικόνα μας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες που μας έδωσαν το γκολ. Ο πρώτος αγώνας πάντα ο πιο δύσκολος. Πήραμε τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα. Θέλω να ευχηθώ στην Βέροια ότι καλύτερο και να πετύχει τον φετινό της στόχο".

Ο Βλάνταν Μιλισάβλιεβ του Απόλλωνα σημείωσε: Πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Πάντα το πρώτο εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα περιμένεις μια φάση για να σκοράρεις. Είχαμε πολύ τύχη και σκοράραμε. Το αποτέλεσμα ήταν ο στόχος μας".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb