Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Βέροιας

Από την Τετάρτη 27/09/2017 τίθενται σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας της Π.Α.Ε. Βέροια για το πρωτάθλημα Football League 2017-2018. Με γνώμονα την οικονομική συγκυρία και με στόχο να δημιουργηθεί μια νέα φίλαθλη σχέση με τη «Βασίλισσα του Βορρά» στη νέα προσπάθεια που γίνεται, η διοίκηση αποφάσισε να μειώσει τις τιμές έως και 50% σε σχέση με πέρυσι, δίνοντας ως δώρο μία (1) επίσημη εμφάνιση της “Βασίλισσας”στους πρώτους εκατό (100) κατόχους των νέων εισιτηρίων διαρκείας.

Η Π.Α.Ε. Βέροια ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λόγω της υποχρεωτικής εφαρμογής ηλεκτρονικού συστήματος, η έκδοση μεμονωμένου εισιτηρίου θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ, τα στοιχεία της οποίας καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα και το εισιτήριο του κατόχου θα τυπώνεται επί τόπου. Πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία που είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει καθυστέρηση στην είσοδο εντός του γηπέδου.

Με την αγορά κάρτα διαρκείας οι φίλαθλοι θα εξασφαλίσουν την καλύτερη και τάχιστη πρόσβασή τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι τιμές ανα θύρα:

ΘΥΡΑ 2 - 60€

ΘΥΡΑ 3-VIP - 200€

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

1. Οι κάρτες διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Football League 2017-2018
2. Όλες οι κάρτες είναι ονομαστικές και έχουν αριθμημένες θέσεις. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται ταυτοποίηση του κατόχου με αστυνομική ταυτότητα.
3. Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, το κόστος επανέκδοσης είναι 30€.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
· Γραφεία ΠΑΕ Βέροια, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, τηλ.: 23310 66004
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00 - 18:00