Logo

Ανακοίνωσε Βάλις, Μέντρικ Ντεερ, Κοζάκη, Τριαντάφυλλο η Βέροια - Επαγγελματίες, Τσιούχας, Λαζόπουλος

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση των:

Θωμά Τριαντάφυλλου: Ο νεαρός τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 14/09/1996) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά». Ο 21χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League Κ20 με τη φανέλα τoυ Ολυμπιακού, ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Κέρκυρας.

Νίκου Κοζάκη: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 26/10/1995) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά». Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα των Χανίων, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό και Θεσπρωτό στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Καλβίν Μορένο Βάλις: Ο νεαρός Ολλανδός ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 22/01/1995) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά». Ο 22χρονος πλάγιος επιθετικός, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Αjax, τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Telstar (38 συμμετοχές, 2 γκολ).

Μέντρικ Ντέερ: Ο νεαρός Γάλλος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 11/10/1994) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά». Ο 23χρονος αμυντικός, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Metz, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Metz το καλοκαίρι του 2014 και έκτοτε παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού σε Lucon (22 συμμετοχές, Γ' Γαλλίας), Tubize (17 συμμετοχές, Β' Βελγίου) και Avranches (19 συμμετοχές, Γ' Γαλλίας).

Τέλος. επαγγελματικό συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα του Βορρά" υπέγραψαν:

- ο ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής της ομάδας, Διονύσης Τσιούχας. Ο νεαρός αμυντικός (28/12/1998) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

- ο ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής της ομάδας, Βαγγέλης Λαζόπουλος. Ο νεαρός πλάγιος επιθετικός (19/01/1996) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά ως δανεικός στον Πιερικό (29 συμμετοχές, Γ' εθνική).

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb