Logo

Ισόπαλο φιλικό της Βέροιας με Τρίκαλα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό της Βέροιας με τον ΑΟ Τρίκαλα. Ήταν ένα ματς που οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να δουν τις αδυναμίες των ομάδων τους.

Στο πρώτο μέρος οι Τρικαλινοί απείλησαν τρεις φορές. Στο 9' κεφαλιά το Γροντή κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαγκόζη. Στο 13' ο Σουλιώτης παραλίγο να σημειώσει αυτογκολ όταν προσπάθησε να διώξει σέντρα του Γκόλια. Στο 14' ο Ζγκούρι βρέθηκε μόνος στην περιοχή, έκανε το γυριστό σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ, Στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Πάνο ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν χωρίς αποτέλεσμα με τους Ντιατά στο 48΄, Γκόλια στο 52', Ντίνα στο 73'. Η Βέροια είχε επικίνδυνα σουτ με τους Δόρη στο 69' και Νύχταρη στο 87'. 

Στο 90' μετά από φάουλ του Γκόλια ο Ντιατά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Βέροια: Γιαγκόζης, Καψάλης (89΄Σταυρίδης), Δαμιανάκης, Σουλιώτης (57΄Τσιούχας), Κοζάκης (56΄Νύχταρης), Λάσκαρης, Μπλέτσας (58΄Δορής), Λίταινας (89΄Τσιότρας), Λαζόπουλος (74΄Πατσιαβούρας), Μπαστιάνος (56΄Ντεχέρ), Ρούνει (76΄Ζυγκερίδης)

ΑΟ Τρίκαλα: Αθανασόπουλος (46΄Αθανασόπουλος), Βέρτζος (82΄Μανώλης), Γιαννίτσης (46΄Κοτσώνης), Πάνος, Γκόλιας, Τεγούσης (46΄Τζόκιτς), Τσιάρας (46΄Αναστασόπουλος), Γροντής (46΄Τόμιτς), Μίλιεβιτς (68΄Ντίνας), Τσίπρας (46΄Ανδρεόπουλος), Ζγκούρι (46΄Ντιατά).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb