Αποκλείστηκε από το κύπελλο η Βέροια αν και άγγιξε την πρόκριση (φωτορεπορτάζ)

Αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων, στο κύπελλο, η Βέροια. Στην ρεβάνς κέρδισε με 2-1 τον Αιγινιακό, αλλά οι φιλοξενούμενοι που κέρδισαν στο πρώτο ματς με 1-0, πήραν την πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ. Η Βέροια προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο 1-0 και άγγιξε την πρόκριση στο 87' σημειώνοντας το 2-0. Όμως οι φιλοξενούμενοι με τέρμα στο 90' πήραν αυτοί το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο πρώτο μέρος, η Βέροια χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και να το διατηρήσει έως την ανάπαυλα. Στην μια ευκαιρία που της δόθηκε, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ρούνεϊ. Ο φορ της "Βασίλισσας" βρέθηκε σε καλή θέση στο 25', μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Λίταινα και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Από την άλλη πλευρά, ο Αιγινιακός είχε δυο καλές φάσεις για γκολ. Στο 19' καλό σουτ του Λεφίδη, μέσα από την περιοχή και πλάγια, πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 37' δυνατό σουτ του Πολύζου, από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Σοϊλεμέντζογλου.

Με την έναρξη του β' μέρους, η Βέροια έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Μετά από κόρνερ του Μπαστιάνου, ο Σουλιώτης έκανε το σουτ από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στον τερματοφύλακα του Αιγινιακού και κατέληξε κόρνερ.

Στην συνέχεια του ματς, ο Αιγινιακός ανέβηκε και έκανε πολλές προστάθειες από το δεξί άκρο της Βεροιώτικης άμυνας που έμπαζε αλλά οι κεντρικοί αμυντικοί των γηπεδούχων έβγαιναν πάντα πρώτοι πάνω στην μπάλα.

Η Βέροια έφτασε στο 2-0 στο 88'. Μετά από κόρνερ του Μπαστιάνου, ο Σουλιώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Νωρίτερα, ο Καραγκιόζης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ κεφαλιά του Σουλιώτη. Το ίδιο έκανε και σε σουτ του Ρούνεϊ στην κλειστή γωνία.

Ο Αιγινιακός δεν το έβαλε κάτω και στο 90', σε μια Βεροιώτικη αδράνεια, έφτασε στο 2-1. Ο Παπαδόπουλος με δυνατό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

ΒΕΡΟΙΑ: (Χαραλαμπίδης) Σοϊλεμέντζογλου, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Δόρης, Τσιούχας (76' Λαζόπουλος), Λάσκαρης (90' Ζυγκερίδης), Λίταινας (84' Νύκταρης), Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Ουνγιαλίδης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: (Νικολαΐδης) Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Γκοτσολάρι, Βλάχος, Λεφίδης, Σοφιανής (73' Προσκυνητόπουλος), Ζούρκος (92' Αντωνιάδης), Δωματάς (90' Ανδρικόπουλος), Πολύζος.

{jlex}flickr:72157685928928733{/jlex}