Logo

Λόπεζ: «Ακούσαμε πολλά ψέματα από τον Καρυπίδη, κατά 95% στον Απόλλωνα»

Για την πολύ δύσκολη περασμένη σεζόν του με τη Βέροια, τη συνεργασία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Απόλλωνα Πόντου μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο Τζόναθαν Λόπεθ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μιλώντας στον Δημήτρη Κανελλάκη, αρχικά απάντησε στο ερώτημα αν ισχύει ότι είναι κοντά στον Απόλλωνα:

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, σε ένα 95% κοντά σε συμφωνία μένουν διαδικαστικά θέματα για να γίνω παίκτης του Απόλλωνα. Αυτό που με έκανε να έρθω στον Απόλλωνα είναι ότι βλέπω έναν σοβαρό άνθρωπο, κάτι που δεν είδα στη Βέροια».

Για την τελευταία σεζόν στη Βέροια και τι φταίει που έπεσε:

«Είναι ένα σύνολο πραγμάτων. Έχει να κάνει με τα πολλά ψέματα που ακούσαμε από τον κ Καρυπίδη και τους οκτώ μήνες που είμαστε απλήρωτοι. Θεωρώ ότι τα τόσα πολλά ψέματα και η ανοργανωσιά από τον κ. Καρυπίδη οδήγησαν τα πράγματα εκεί. Με πονάει αυτό. Η Βέροια μου άνοιξε την πόρτα και μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω στη Super League και να κάνω γνωστό το όνομά μου. Είναι ξεκάθαρο ότι ακόμη κι αν μέναμε στη Βέροια δε θα συνέχιζα να συνεργάζομαι με τον κ Καρυπίδη».

Για το αν πείστηκε για το πλάνο του κ. Καλαϊτζίδη για τον Απόλλωνα:

«Αν δεν υπήρχε η ποιθανότητα να βγει ο Απόλλων στην Α' Εθνική δε θα συνεργαζόμουν με αυτή την ομάδα. Επαιξε ρόλο ο σοβαρός σχεδιασμός του κ. Καλαϊτζίδη και ότι υπάρχει ορίζοντας για την Α' Εθνική. Ο κ. Καλαϊτζόδης είναι πολύ σοβαρός και σου λέει πάντα την αλήθεια. Έχει άξονα για να πάμε στην Super League. Αυτό που θέλω είναι τα τελευταία χρόνια που θα παίζω ποδόσφαιρο να το απολαύσω, χωρίς να σκέφτομαι οικονομικά προβλήματα κι άλλα πράγματα».

Για το αν τον έπεισαν και κάποιοι πρώην συμπαίκτες του:

«Εκτός από πρώην συμπαίκτες είναι κυρίως πολύ καλοί μου φίλοι και έπαιξαν ρόλο ώστε να είμαι κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις οφειλές από τη Βέροια:

«Η κατάσταση δε με κάνει να είμαι πολύ αισιόδοξος, τα πράγματα δεν οδεύουν στο σωστό δρόμο, δεν είναι σε καλό επίπεδο το πρωτάθλημα. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας κι εμείς, να είμαστε ενωμένοι γιατί στο τέλος αυτός που πλήττεται άμεσα είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Δε θα ήθελα να πω για τα ποσά, μιλάμε για ένα σημαντικό ποσό για μένα, δε θέλω να αναφερθώ. Πέρασα κι ευχάριστα χρόνια στη Βέροια, τα τελευταία χρόνια όμως ήταν καταστροφικά».

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb