Logo

Νίκη με ανατροπή της Βέροιας επί του Αστέρα Τρίπολης - "βροχή" τα γκολ

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την Βέροια. Επικράτησε με 4-3 του Αστέρα Τρίπολης και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των λίγων φίλων της. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την Βέροια στο ξεκίνημα του ματς αλλά η ανάκαμψη ήρθε γρήγορα. Η Βέροια απέκτησε προβάδισμα δυο γκολ που αποδείχθηκε αρκετό για να της δώσει τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος "έβρεξε" γκολ. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 0-2 αλλά η Βέροια απάντησε με τέσσερα γκολ. 

Ο Αστέρας μπήκε στο ματς με δυο γρήγορα τέρματα. Στο 4’ο Καντιμοίρης έκανε λανθασμένη απόκρουση, η μπάλα έφτασε στον Φαρίνια, αυτός έστρωσε στον Μανιά και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1. Στο 8’ ο Ιωαννίδης ελίχθηκε στην περιοχή της Βέροιας, έκανε το σουτ, ο Καντιμοίρης απόκρουσε με τα πόδια και ο αφύλαχτος Μανιάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-2.

Η Βέροια απάντησε και με δυο γρήγορα γκολ έφτασε στην ισοφάριση. Στο 10’ ο Σαρπόνγκ έκανε τη σέντρα, ο Λινάρδος μόνος του έπιασε την κεφαλιά και μείωσε σε 1-2. Στο 13’ ο Λινάρδος έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Καπετάνος με προβολή μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-2. Πριν το γκολ, ο Καπετάνος είχε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Αθανασιάδη.

Στο 20’ η Βέροια πήρε προβάδισμα. Ο Καπετάνος μπήκε από δεξιά, «σέρβιρε» στην μικρή περιοχή στον Λινάρδο και ο τελευταίος με κοντινό σουτ έγραψε το 3-2.

Στο 38’ η Βέροια σημείωσε και τέταρτο γκολ. Ο Σαρπόνγκ μπήκε στην περιοχή, έκανε δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του αντίπαλου τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 41’ μετά από κόρνερ του Μίλιεβιτς, ο Καλί έκανε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 42’ ο Καπετάνος έκανε ένα φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Στο 51’ η Βέροια άγγιξε το 5ο γκολ. Ο Μίλιεβιτς πέρασε την μπάλα στην περιοχή στον Καπετάνο, ο τελευταίος γύρισε και πλάσαρε από κοντά αλλά ο Αθανασιάδης απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 55’ ο Αστέρας μείωσε σε 4-3. Ο Ντόντο έκανε την σέντρα από δεξιά και ο αφύλακτος στην περιοχή της Βέροιας Μανιάς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60’ ο Σαρπόνγκ έκανε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 68’ ο Αστέρας βρέθηκε κοντά στο γκολ. Μετά από κόρνερ, ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο του ματς ο Αστέρας πίεσε την Βέροια για την ισοφάριση. Στο 86’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ιγκλέσιας έκανε την κεφαλιά υπό πίεση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Σέζος (Δημητριάδης, Καραβασίλης)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Λινάρδος (90' Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας, Τομάς (61’ Σουλέ), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Μίλιεβιτς (79’ Μίλιεβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σέλιν, Γιαννούλης, Μπέρτος, Ινγκλέσιας, Τσουκαλάς (85’ Τσιλιανίδης), Μάσα, Φαρίνια (61’ Στανισάβλιεβιτς), Μανιάς, Ιωαννίδης (46’ Ντόντο).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb