Ντόστανιτς: "Όσο έχουμε ελπίδες δεν τα παρατάμε" - Χριστόπουλος: "Ψάχνουμε ακόμη βαθμούς"

Την θέση ότι όσο η Βέροια έχει μαθητικές ελπίδες θα συνεχίσει να παλεύει εξέθεσε στην συνέντευξη τύπου, μετά το ματς της Λιβαδειάς ο προπονητής της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς. Αναλυτικά δήλωσε:

"Το σημερινό παιχνίδι ήταν κρίσιμο και για τις δυο ομάδες. Υπήρε νευρικότητα, υπήρχε πάθος. Από την αρχή του παιχνιδιού μπήκαμε πάρα πολύ καλά, κοντρολάραμε το παιχνίδι και μπορούσαμε σε 1-2 αντεπιθέσεις να βγουμε και να τις τελειώσουμε καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πολύ χαζά γκολ. Το κρίσιμο σημείο ήταν μετά το γκολ που κάναμε. Δεν έπρεπε να δεχθούμε δεύτερο γκολ. Εκεί πέσαμε ψυχολογικά. Δεν μπορώ να επιρρίψω ευθύνη στα παιδιά, τα έδωσαν όλα. Συνεχίζουμε το δύσκολο έργο. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για τη νίκη. Από την στιγμή που έχουμε τέσσερα ακόμη παιχνίδια και μαθηματικές ελπίδες δεν θα τα παρατήσουμε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πρέπει να το πιστέψουμε, να μείνουμε δυνατοί και ενωμένοι".

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Χριστόπουλος, τεχνικός του Λεβαδειακού σημείωσε: "Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς στην προσπάθεια που κάνουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Τα παιδιά ήθελαν πολύ το παιχνίδι. Υπήρχε το ανάλογο άγχος. Μπήκαμε στα πρώτα δέκα λεπτά αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε κάποιες μονομαχίες, δεν μας πήγαν οι φάσεις. Στην συνέχεια πήραμε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι. Μπορεί να ξεχνάω κάποιες φάσεις, αλλά κινδυνεύσαμε από δυο στημένες φάσεις, ένα φάουλ και το γκολ που δεχθήκαμε. Εκτός από τα τρία γκολ, βρεθήκαμε άλλες τρεις φορές τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε πιο νωρίς κάποιο γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια, ιδιαίτερα στον Στέλιο τον Βασιλείου ο οποίος είχε ένα πρόβλημα αλλά έδωσε ότι είχε μέσα του για την ομάδα. Η νίκη αυτή δίνει μόνο τρεις βαθμούς στην ομάδα μου. Είμαστε ακόμη στην διαδικασία να βρούμε βαθμούς. Ήδη αρχίσαμε και σκεφτόμαστε το ματς της Τετάρτης με τον Ηρακλή, που είναι καθοριστικό για εμάς".