Στην Σουηδία ο...Βεροιώτης Ιγκμποανανίκε

Κένεντι Ιγκμποανανίκε ακούσαμε, αλλά Κένεντι Ιγκμποανανίκε δεν είδαμε... Ο Νιγηριανός φορ με την σουηδική υπηκοότητα αποτέλεσε μία δυνατή προσθήκη για τη Βέροια στην έξτρα μεταγραφική περίοδο (7/2) με βάση το βιογραφικό του και τα διαπιστευτήρια στις προπονήσεις.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν πραγματοποιήσε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του συλλόγου, αλλά είκοσι ημέρες αργότερα κοινοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας. Επισήμως δόθηκε ότι υπήρχε ένα προσωπικό ζήτημα που δεν επέτρεψε στο πρώην αστέρι του MLS και των ΑΙΚ, Τζουγκάρντεν να συνεχίσει στη Βέροια. Οι κακές γλώσσες όμως έκαναν λόγο για οικονομικής φύσης θέματα, που τον ώθησαν στην έξοδο.

Οπως και να έχει, το... προσωπικό πρόβλημα ξεπεράστηκε και ο Ιγκμποανανίκε επέστρεψε στη Σουηδία, όπου έκανε όνομα για λογαριασμό της Ερεμπρο. Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ με κάθε επισημότητα.

«Συζητούσαμε με τον Κένεντι και τον ατζέντη του εδώ και πολύ καιρό. Είμαι χαρούμενος που καταλήξαμε σε συμφωνία και ο παίκτης θα μας φέρει ποιότητα στην επίθεση. Είναι σε μία πολύ καλή ηλικία και έχει περιθώρια να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο», είπε ο τεχνικός Αλεξάντερ Αξέν.

πηγή: http://www.a-sports.gr