Ντόστανιτς: "Πρέπει να αλλάξουμε μυαλό" - Ουζουνίδης: "Ματς που εξελίχθηκε πολύ καλά"

Δυσαρεστημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στην Λεωφόρο ήταν μετά το ματς ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς. Ο προπονητής της Βέροιας ανέφερε:

«Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα και ένας κακός αγώνας για εμάς. Το είπα και στ' αποδυτήρια ότι το παιχνίδι αυτό για εμάς ήταν ένα μηδενικό και μετέφερα στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρέπει πολύ γρήγορα να αλλάξουμε μυαλό αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη της σημερινής ήττας, αλλά πρέπει ν΄αλλάξουμε μυαλό για να μείνουμε στην κατηγορία.

Το βασικό είναι ότι εμείς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Από την αρχή δεν το κάναμε... Δεν θέλω να πω ότι είχαμε ελλείψεις όπως ο Τόμας και ο Σισοκό. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά δεν βγήκαν όσα είχαμε συζητήσει στ' αποδυτήρια. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά για να μη δώσουμε χώρους στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τα καταφέραμε κι έτσι ο αντίπαλος έκανε το παιχνίδι του με τις κάθετες μπαλιές».

Ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην ευρεία νίκη επί της Βέροιας αλλά και με την ανοδική πορεία της ομάδας, ωστόσο τόνισε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά.

«Ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε πολύ καλά για εμάς και σε αυτό βοήθησε και ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είμαστε αυτοί που θα έπρεπε. Θα έπρεπε να κάνουμε κάποια πράγματα παραπάνω. Πετύχαμε πέντε τέρματα είχαμε κι άλλες ευκαιρίες και είμαι ευχαριστημένος», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Για τον Εμποκού: «Είναι στο νοσοκομείο κάνει εξετάσεις και ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Για την οδηγία στην εκτέλεση του πέναλτι: «Αυτός είναι ο εκτελεστής, πάει και για πρώτος σκόρερ. Μπορεί ο Βιγιαφάνιες να ένιωθε καλά, πάντως το θέμα είναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα».

Για τον Χατζηγιοβάνη: «Είναι ένα παιδί που μπήκε καλά, είχε μια κάμψη και σιγά σιγά ξαναβρίσκει τον εαυτό του».

Για το τι έχει αλλάξει και έχει και η ομάδα έχει τόσο καλά «νούμερα»: «Με τις προσθήκες και την αποθεραπεία κάποιων παιδιών έχουμε αλλάξει και τρόπο παιχνιδιού. Το Γενάρη με τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν είχαμε και την ευκαιρία για να προπονηθούμε σε κάποια πράγματα. Πρέπει να προσέξουμε πολύ και το τρανζίσιον. Θέλει προσοχή και στην άμυνα. Έχουμε βελτιωθεί σε αρκετά πράγματα, όμως έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε».

Για τη δήλωση του Χουλτ ότι στην αρχή γινόταν προπόνηση στην άμυνα, όμως τώρα γίνεται στην επίθεση: «Στην αρχή ήταν φυσιολογικό και να μην ξεχνάμε ότι είχε προβλήματα η ομάδα και έπρεπε να διαχειριστούμε αλλιώς τα παιχνίδια».