Έχασε από τον Ατρόμητο αλλά άξιζε τη νίκη η Βέροια - "Χειρουργείο" στο τέλος από τον διαιτητή

Την ήττα με 0-1 γνώρισε από τον Ατρόμητο η Βέροια. Παρότι ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε  μεγάλες ευκαιίριες για γκολ αλλά τις άφησε να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Επίσης, στα κρίσιμα τελευταία λεπτά δεν της δόθηκε στο 0-0 πέναλτι ενώ στο γκολ υπήρχε οφσάιντ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Προσπάθησε να διασπάσει με οργανωμένες επιθέσεις την αντίπαλη άμυνα, αλλά συνάντησε αρκετές δυσκολίες. Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλές στην περιοχή της Βέροιας. Δυο φορές με σουτ έξω από την περιοχή προσπάθησε να νικήσει τον Λόπεζ, αλλά την πρώτη φορά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ και την δεύτερη σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Βέροια είχε δυο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 4' μετά από λάθος του Ούμπιντες, συρτό σουτ του Σαρπόνγκ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 10' είχαμε σουτ του Στόιτσεφ μέσα στην περιοχή, μετά από γύρισμα του Βασιλαντωνόπουλου, η μπάλα κόντραρε στον Ζησόπουλο και ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε.

Ο Ατρόμητος χωρίς να είναι απειλητικός, προσπάθησε στο 32' με μακρινό σουτ του Κατράνη να νικήσει τον Λόπεζ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Μετά από ένα παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη, η Βέροια απείλησε άλλες δυο φορές πριν το ημίχρονο.

Στο 43' ο Στόιτσεφ από αριστερά έκανε το γύρισμα για τον Καπετάνο, αλλά η προβολή του δεύτερου από τη μικρή περιοχή κόντραρε στον Ζησόπουλο και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Γκορμπούνοφ Στο 44' ο Καπετάνος με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής δε βρήκε στόχο, μετά από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου.

Στις καθυστερήσεις, σε μια ανύποπτη φάση, ο Ατρόμητος είχε δοκάρι. Ο Φυτανίδης με σουτ από πλάγια θέση δεξιά έξω από την περιοχή μετά την εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Βέροια πίεσε για το γκολ και το άγγιξε τρεις φορές.

Στο 47' Μπαλάφας έβγαλε τη βαθιά μπαλιά για τον Καπετάνο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή στην πλάτη της άμυνας και από πλάγια διαγώνια θέση έκανε το σουτ αλλά έδιωξε σωτήρια ο Γκορμπούνοβ.

Στο 55' ο Κάλβο με τον Στόιτσεφ συνδυάστηκαν από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Αντονιάν μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Φυτανίδη.

Στο 56' μετά από κόρνερ του Σαρπόνγκ από αριστερά, κολούθησε κεφαλιά του Καπετάνου, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γκορμπούνοφ.

Στο 75' ο Ατρόμητος δημιούργησε την πρώτη του απειλή στο δεύτερο μέρος. Μετά από σέντρα του Κατράνη από αριστερά, ο Λε Ταλέκ έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 83' ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στην Βέροια. Μετά από βαθιά μπαλιά στον Καπετάνο έξω από την περιοχή, αυτός έβγαλε στον Κάλβο που ανατράπηκε από τον Κιβρακίδη εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής αντί να δώσει πέναλτι, καταλόγισε χέρι στον Κάλβο, που δεν υπήρχε.

Στο 86' ο Κάλβο απέφυγε τον Φυτανίδη, έπιασε ένα δεξί φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, αλλά μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ.

Στο 89' ο Μανιάτης άνοιξε δεξιά στον Ουμπίδες, ο οποίος από θέση οφσάιντ έκανε συρτή σέντρα στη μικρή περιοχή και ο Ντιγκινί με προβολή έγραψε το 0-1.

Διαιτητής: Βάτσιος (Νικολακάκης, Πάτρας)

ΒΕΡΟΙΑ: (Ντόστανιτς) Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος (82' Σισοκό), Μπαλάφας (73' Μπελαίντ), Ασίγκμπα, Τόμας (49' Άρτσε), Καλί, Αντονιάν, Στόιτσεφ, Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόγκ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: (Σα Πίντο) Γκορμπούνοφ, Μπάνγκα, Φυτανίδης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Πλατέλας (77' Ντιγκινί), Κιβρακίδης, Μανιάτης, Ντάουντα (68' Λε Ταλέκ), Λημνιός (89' Βασιλείου), Κατράνης.