Χωρίς έξι κόντρα στην Βέροια ο ΠΑΟΚ

Με αρκετά προβλήματα ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ από τον Βλάνταν Ίβιτς και αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια. Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στα πλάνα του δεδομένου ότι οι Μάριν Λέοβατς , Γιάννης Μυστακίδης είναι τιμωρημένοι κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προτιμήθηκε να μείνει προληπτικά εκτός αποστολής λόγω αιματώματος στο μηρό από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τη Σάλκε.

Στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκεται ήδη το όνομα του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος έχει κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου κι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός έμεινε κι ο Ζέλικο Μπρκιτς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τη Βέροια περιελάμβανε δουλειά στα τελειώματα έπειτα από ομαδική συνδυαστική κίνηση και τακτική. Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν εξάσκηση στην αντιμετώπιση κι εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι: Γλύκος , Σιαμπάνης , Κίτσιου , Δεληγιαννίδης , Μάτος , Βαρέλα , Μαλεζάς , Πούγγουρας , Χαρίσης , Κάτσε , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ουάρντα , Κάμπος , Ενρίκε , Αθανασιάδης , Πρίγιοβιτς .