Τερζής: "Ίσως το χειρότερο παιχνίδι της Βέροιας"

Στην εκπληκτική απόδοση της ΑΕΚ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, στάθηκε ο Απόστολος Τερζής μετά την ήττα της Βέροιας στο Ολυμπιακό Στάδιο με 6-0.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας:

«Σήμερα ήταν εκπληκτική η ΑΕΚ σε όλο το 90λεπτό. Ήταν ίσως και το χειρότερο παιχνίδι της Βέροιας. Δεχθήκαμε από νωρίς τα γκολ και δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Είναι ζωής ή θανάτου το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην έδρα μας, αν θέλουμε να ελπίζουμε».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Βέροιας επανέλαβε την ίδια... ανάγνωση του αγώνα, έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και επεσήμανε ότι: «Υπάρχουν ευθύνες για αυτή την ήττα και βαραίνουν αποκλειστικά εμένα κι όχι τους παίκτες μου. Πρέπει να μαζευτούμε αυτή την εβδομάδα, να δουλέψουμε. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι τελικός, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπνέουμε».

Ο Χιμένεθ

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Ηταν κάτι περισσότερο από ότι περιμένατε αυτές οι εμφανίσεις; «Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος. Περίμενα αντίδραση από τους παίκτες. Ευχαριστημένος που έχουν δείξει αυτή την αγωνιστικότητα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, όταν δεν θα είναι καλά τα αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να μείνουμε σε αυτόν τον δρόμο».

Η πιο δύσκολη πρόκληση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει; «Να κερδίσω την εμπιστοσύνη των παικτών. Το διασκεδάζουν οι παίκτες αφού βλέπουν ότι αποδίδει».

Ο κόσμος ζήτησε τη νίκη με τον Ολυμπιακό. Το σκέφτεται; «Η υποχρέωση μου είναι να σκέφτομαι παιχνίδι προς παιχνίδι. Σεβασμό προς την ΑΕΚ, προς τον κάθε αντίπαλο. Οταν έρθει η ώρα του Ολυμπιακού θα το σκεφτώ».