Οι αποστολές της Βέροιας και της ΑΕΚ για την Κυριακάτικη αναμέτρηση

Με στόχο να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε για την Αθήνα για το Κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ (ΟΑΚΑ 05/02/2017, 15:00, Novasports 2), η Βέροια. Προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής Τόλης Τερζής θα έχει στην διάθεσή του την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Αγωνιστικά, με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Βέροιας. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Τερζής ανακοίνωσε την εξής αποστολή: Καντιμοίρης, Λόπεζ, Ασίγμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Σισοκό, Καλί, Αντονιάν, Τόμας, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Άρτσε, Κάλβο, Μπελαΐντ, Σαρπόγκ και Καπετάνος.

Η ΑΕΚ

Στην αποστολή της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια συμπεριλήφθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ ο Βινίσιους Ντε Φρέιτας, για πρώτη φορά μετά την έλευσή του στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται στη 18άδα που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός, όμως δύσκολα θα βρεθεί στο βασικό σχήμα της Ένωσης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Αραβίδης και Ντίας. Οι δυο πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο τρίτος έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι εκτός αποστολής θα έχουν προπόνηση την Κυριακή στις 10.30 στα Σπάτα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Βινίσιους, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Αραούχο, Πέκχαρτ, Μπακασέτας.