Τερζής: "Κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια" - Μπέντο: "Είχαμε ολοκληρωτικό έλεγχο"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα, ήταν ο προπονητής της Βέροιας Τόλης Τερζής. Στις δηλώσεις του σημείωσε: "Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση. Ήταν το 5ο ματς σε 14 ημέρες και πάνω σε βαριά γήπεδα. Πέντε παίκτες ζήτησαν αλλαγή μετά το 70'. Πιστεύω ότι στην συνέχεια με τέτοιο πάθος και με την ένταξη των παικτών που ήρθαν, είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για την παραμονή στην κατηγορία".

Σε ερώτηση αν έχει συμφωνήσει να παραμείνει πρώτος προπονητής, απάντηση: "Έκανε μια κουβέντα με τον πρόεδρο χθες βράδυ αλλά αυτό θα πρέπει να το ρωτήσετε στον κ. Παπαδόπουλο".

Ο Μπέντο

Τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού του Ολυμπιακού κόντρα στην Βέροια είχαν οι «ερυθρόλευκοι», όπως δήλωσε και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο. «Είναι αλήθεια πως καταφέραμε και δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι. Μετά από το πρώτο γκολ είχαμε πολλές ευκαιρίες για να έχουμε ένα πιο άνετο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο σε κάποιο σημείο δεν ελέγξαμε τόσο καλά το παιχνίδι και ήταν εκείνο το σημείο, στο οποίο δεχτήκαμε το γκολ. Ωστόσο, συνεχίσαμε να έχουμε τον έλεγχο. Στην επανάληψη, είχαμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες. Ήμασταν μπροστά στο σκορ και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Μπορούσαμε σίγουρα να κλείσουμε το αποτέλεσμα πιο νωρίς, όμως δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου και σίγουρα είχαμε πολλές ευκαιρίες σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση νέων παικτών, σημείωσε: "Για να βρεις χρυσό πρέπει να ψάξεις. Αν δεν πάρουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά, δεν θα ξέρεις την αξία τους. Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο και δυνατότητες. Σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να το κάνεις, γιατί κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να δοκιμάσουμε νέους παίκτες γιατί αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον".