Αλλαγή ιδιοκτησιακού Βέροιας: Αν δεν γίνει μέχρι την Κυριακή, χαλάει!

Πλησιάζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και η αβεβαιότητα στο ιδιοκτησιακό της Βέροιας παραμένει. Μπορεί όλο αυτό το διάστημα οι επαφές των αδελφών Μπίκα με τον ιδιοκτήτη της Βέροιας να κύλησαν σε καλό δρόμο, δεν έφτασαν ακόμη στην ολοκλήρωση τους. Πολύτιμος χρόνος χάθηκε αφού η ομάδα έδωσε τα πολύ κρίσιμα ματς της σεζόν (Ηρακλή, Λάρισα) "γυμνή" από παίκτες και με προπονητή που δεν μπορούσε να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Μέχρι στιγμής ήρθαν κάποιοι αθλητές ωστόσο δεν είναι αυτοί που θα ήθελαν τα υποψήφια νέα αφεντικά. Κοντά σε αυτό η ομάδα είναι και χωρίς πρώτο προπονητή. Ο χρόνος των μεταγραφών τελειώνει, η μεγάλη ευκαιρία της ανάκαμψης χάθηκε και η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών δεν έχει γίνει ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αδελφοί Μπίκα έχουν ζητήσει από τον ιδιοκτήτη της Βέροιας δυο έγγραφα για να τελειώσει η αγορά. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμη και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι υποψήφιοι επενδυτές δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αν μέχρι την Κυριακή δεν έχουν στα χέρια τους αυτά που ζήτησαν θα αποσύρουν την προσφορά τους. Άλλωστε μετά την Κυριακή, με την μεταγραφική περίοδο να βρίσκεται στην δύση της, οι πιθανότητες να ενισχύσουν την ομάδα με αξιόλογο υλικό θα είναι λίγες και η σύγκρουση με τα...βράχια αναπόφευκτη.