Ρίχνεται στην μάχη του κυπέλλου η Βέροια

veria kerkira campora

Στην μάχη του κυπέλλου ρίχνεται την Τετάρτη το απόγευμα, στις 4.30μμ η Βέροια. Πρώτος αντίπαλός της στον όμιλο, η Ερμιονίδα. Πρόκειται για μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας γι αυτό ο τεχνικός της Βέροιας θα έχει την ευκαιρία να δει και κάποιους παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι σήμερα.

Αγωνιστικά, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μπεν και Καλί, που συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά, τον Εσπάρθα που βρίσκεται ακόμα στην Ισπανία για αποκατάσταση καθώς και τους Μαλόν και Βούκιτς που έχουν εξασφαλίσει άδεια, ο πρώτος για τη γέννηση του παιδιού του και ο δεύτερος για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Γκρανέρο είναι οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Τζινάρ, Βασιλειάδης, Καταλά, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Τσιάμης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Παναγιωτούδης, Μπαλάφας, Σέντρικ, Κατίδης, Ντουμίτρου, Παυλίδης, Χάσελμπαϊνκ, Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Κάμπορα.

Με απουσίες η Ερμιονίδα

Ύστερα από την πρόκριση επί του Παναιγιάλειου στην πρώτη φάση του Κυπέλλου η Ερμιονίδα με σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης απέναντι στη Βέροια, στην Ημαθία. Οι «νεοφώτιστοι» στη Football League ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους κι αναχώρησαν έχοντας ωστόσο αρκετές απουσίες για το ματς της Τετάρτης (24/9). Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων βρίσκονται οι Τσακόν, Όμο, Ευθυμιάδης, Ταπέ, Τούτοριτς, Μπουσινάκης, Ραχιώτης, Λαζάρου, Χατζησοφρωνίου, Κολοκοτρώνης και Παρασκευόπουλος.

Έτσι, το «παρών» στο επικείμενο ματς με την «βασίλισσα του Βορρά» θα δώσουν οι: Πουρής, Πονηρός, Λίτσης, Σαμαράς, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Κολόκας, Τζανής, Σβόγιτς, Κιοσσές, Καραδέμητρος, Γυφτοκώστας, Σκερλετάι, Στοϊμίροβιτς, Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος, Συμελίδης, Μουσταφίδης, Σχοινάς.