Γράφας: "Ήταν ματς χωρίς γυρισμό" - Χριστόπουλος: "Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της Βέροιας ήταν μετά το ματς ο προπονητής της Θωμάς Γράφας. Ο Αθηναίος τεχνικός στις δηλώσεις του τόνισε: "Ήταν ματς χωρίς γυρισμό. Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, παρά τα όσα ακούστηκαν όλη την εβδομάδα έμειναν συγκεντρωμένοι και τακτικά ήταν άριστοι. Το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Σημαντική η νίκη αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε, έρχεται Γολγοθάς. Η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη, είτε το βλέπουν κάποιοι είτε όχι, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Η ομάδα είναι ζωντανή, μέσα στους στόχους και θέλει ηρεμία".

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τις μεταγραφές είπε: "Καμιά μεταγραφή δεν θα γίνει αν ο παίκτης δεν μπορεί να βοηθήσει αμέσως. Πήραμε δυο παίκτες. Οι μεταγραφές έχουν την δική μου έγκριση. Όσο είμαι εδώ θα παλεύω για το καλύτερο. Εύχομαι και η ομάδα να πηγαίνει προς το καλύτερο, είτε είμαι εγώ είτε όχι".

Ο Γιάννης Χριστόπουλος

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Γιάννης Χριστόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε: "Θέλαμε πολύ τη νίκη σε αυτό το ματς αλλά δυστυχώς χάσαμε. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Στην επίθεση φοβόμασταν να κρατήσουμε την μπάλα ενώ στην άμυνα δεν πηγαίναμε με αποφασιστικότητα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φάσεις για να σκοράρουμε και είμαστε μέσα στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεχθήκαμε γκολ και μείναμε πολύ πίσω. Κυνηγήσαμε το γκολ μέχρι τις καθυστερήσεις και αυτό είναι σημαντικό. Στα επόμενα ματς θα είμαστε βελτιωμένοι".