Γκρανέρο: «Κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

granero xanthi

Με ανάμεικτα συναισθήματα άφησε τον Χοσέ Γκρανέρο το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Βέροιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία της ομάδας του και απέδωσε το εύρος που πήρε το σκορ στο φινάλε (3-0), στο ρίσκο που πήραν οι παίκτες του για την ισοφάριση.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Μένω στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μου. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να αποδείξουμε και σε αυτό το γήπεδο όσα έχουμε δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια. Θεωρώ πως δείξαμε προσωπικότητα και κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, σαν ίσος προς ίσο. Δεν θέλω το αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει τους παίκτες μου.

Τα τελευταία λεπτά δείχνουν ότι είχαμε δίψα για να κυνηγήσουμε κάτι επιθετικά. Φτάσαμε στα τελευταία λεπτά αλλά ήμασταν πίσω στο σκορ. Έτσι πρέπει να αναζητήσουμε το γκολ και το κάναμε.

Σίγουρα η ομάδα δεν είχε ακριβώς το πρόσωπο με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά πρέπει να δούμε ότι απέναντί μας είχαμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μια ομάδα που διαφέρει και ομαδικά αλλά και ατομικά από τις άλλες. Παρόλα αυτά πρέπει να κοιτάξω την ομάδα μου. Είδα ότι η ομάδα κοίταξε με αξιώσεις το γκολ.

Τα δύο τελευταία γκολ του Ολυμπιακού ίσως να είναι αποτέλεσμα του ρίσκου που πήραμε ή της κούρασης. Επειδή πήραμε εννιά βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές δεν πάει να πει ότι πρέπει να αλλάξουμε τις βλέψεις μας στο πρωτάθλημα. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στον στόχο που είχαμε θέσει.

Ήμουν πάντα ειλικρινής. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα και το καλύτερο ρόστερ. Μπορεί να καταφέρει εύκολα την κατάκτηση του τίτλου και μπορώ να πω από τώρα πως θα το πετύχει».

mitsel

 Ο Μίτσελ

Λήξαν θεωρείται ήδη το θέμα που προέκυψε με τους Μήτρογλου και Τσόρι για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι στο ματς του Ολυμπιακού με την Βέροια (3-0). 

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, ο Μίτσελ ήταν σαφής: «Τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι. Σήμερα υπήρξε μια παρεξήγηση η οποία λύθηκε στα αποδυτήρια. Και μέχρι νεωτέρας εντολής συνεχίζει ο Τσόρι. Όλα είναι προαποφασισμένα. Υπάρχουν εντολές οι οποίες τηρούνται». 


Αναλυτικά, όσα είπε: 

Για την εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα: «Είναι αλήθεια ότι είχαμε προβλήματα. Αλλά και πριν από το δεύτερο γκολ είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αυτό που μας έλειπε είναι το να δημιουργήσουμε μια φάση και να την τελειώσουμε. Αυτό ήταν το αρνητικό σημείο μέσα σε μια καταπληκτική εβδομάδα. Σήμερα βάλαμε τρία γκολ απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία μας δημιούργησε προβλήματα. Η κατάσταση ήταν σχεδόν πάντα υπό έλεγχο. Έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές όμως. Η Βέροια είναι η απόδειξη ότι το ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι». 

Για την εμφάνιση του Μπενίτες: «Όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τους. Σήμερα ήταν εκτός αποστολής ο Διαμαντάκος ο οποίος ήταν πολύ καλός στα παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό. Θα πάρουν όλοι την ευκαιρία τους». 

Για την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση δύο επιθετικών: «Ναι το σκέφτομαι και θα το δούμε. Και τον Διαμαντάκο μαζί τους. Έχουμε πολλά συστήματα που κοιτάμε και τεστ που θα κάνουμε». 

Για το περιστατικό στο πέναλτι και την διαμάχη Μήτρογλου-Τσόρι: «Τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι. Σήμερα υπήρξε μια παρεξήγηση η οποία λύθηκε στα αποδυτήρια. Και μέχρι νεωτέρας εντολής συνεχίζει ο Τσόρι. Όλα είναι προαποφασισμένα. Υπάρχουν εντολές οι οποίες τηρούνται». 

Για τις δηλώσεις του Γκρανέρο ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και την πρόβλεψη ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Η αίσθηση που δίνουμε είναι ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Αυτή είναι η αίσθηση που δίνουμε αν και είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Και εμείς βέβαια δεν ήμασταν άνετοι απέναντι στη Βέροια. Δεν με πιστεύετε όταν σας λέω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανέβει; Φέραμε μια ισοπαλία και φάνηκε σαν να ήρθε το τέλος του χρόνου. Εκείνη η ομάδα έφερε ισοπαλία με τον Ατρόμητο την επόμενη αγωνιστική. Ο Ατρόμητος σήμερα έχασε στην Κρήτη. Να με πιστεύετε… Το επίπεδο ανεβαίνει. Βλέπετε και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη. Τα δύο χρόνια που είμαι εδώ βλέπω ότι οι ομάδες πάνε στην Ευρώπη για να παίξουν και να πάρουν κάτι».