Πήρε βαθμό στην Τρίπολη η Βέροια

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε στην Τρίπολη η Βέροια. Ύστερα από ένα μοιρασμένο ματς, οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 και πήραν από έναν βαθμό. Ήταν ένα ματς που αυτός που θα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε, αλλά ούτε η Βέροια ούτε ο Αστέρας σκόραραν στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Από το πρώτο μέρος έλειψαν οι μεγάλες φάσεις. Η Βέροια αν και είχε τον έλεγχο, δεν κατόρθωσε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και περιορίστηκε στην κυκλοφορία της μπάλας γύρω από την περιοχή του Ντοναρούμπα. Στα θετικά της είναι δυο καλές τελικές φάσεις μέσα από την περιοχή.

Στο 16', μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή του Αστέρα, ο Σαρπόνγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και ακύρωσε το γκολ, θεωρώντας ότι παίκτης της Βέροιας που ήταν πεσμένος μπροστά από τον Ντοναρούμα, τον εμπόδισε στη φάση και ας μην είχε επαφή με την μπάλα.

Η Βέροια άγγιξε το γκολ και στο 30'. Μετά από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου από αριστερά, ο Βίτι έκανε μια προβολή στην κίνηση αλλά ο Ντοναρούμα έδιωξε δύσκολα

Από την άλλη, ο Αστέρας δεν προβλημάτισε την άμυνα της Βέροιας. Στο 24' και στο 27' ο Τσιλιανίδης προσπάθησε με σουτ έξω από την περιοχή αλλά και τις δυο φορές ο Λόπεζ μπλόκαρε.

Οι γηπεδούχοι είχαν και στο 34' ένα σουτ του Τσουκαλά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ήταν πιο επικίνδυνος. Δυο φορές σουτ του Μάσα μέσα από την περιοχή, στο 64' και στο 69' , αλλά ο Λόπεζ απόκρουσε.

Στο 84' μετά το κόρνερ του Φερνάντες, κεφαλιά Φαρίνια, ο Λόπεζ έδιωξε και πάλι δύσκολα.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο η Βέροια βγήκε μπροστά κι έψαξε για το γκολ. Στο 86' σουτ του Τόνι Κάλβο, ο Ντοναρούμα απόκρουσε εκπληκτικά με το ένα χέρι, ο Βίτι προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Γιαννούλης τον τράβηξε από το χέρι (θα έπρεπε να σφυριχθεί πέναλτι) πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ.

Στο 87' μετά από κόρνερ του Τόνι Κάλβο, κεφαλιά Μπαλάφα, προβολή του Βίτι στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε για λίγα εκατοστά άουτ.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Φραγκιαδάκης, Ζησιμόπουλος)

Αστέρας Τρίπολης: Ντοναρούμα, Ιγκορ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμπντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Κώτσιρας (51' Μάσα), Φερνάντες, Τσιλιανίδης (65' Στανισάβλιβιτς), Ιωαννίδης (77' Φαρίνια).

Βέροια: Λόπεζ, Καλι, Ασίγκμπα, Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Μπαλάφας, Αρτσε (78' Τόμας), Σαρμπόνγκ (75' Κάλβο), Σισίνιο (60' Χαροντάκης), Βίτι.