Μακριά από τη νίκη ξανά η Βέροια - Ισόπαλη με τον Παναιτωλικό

Άλλο ένα ματς χωρίς νίκη με τον Θωμά Γράφα στον πάγκο της παρέμεινε η Βέροια. Το Σάββατο παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Παναιτωλικό και βαθμολογικά παρέμεινε χαμηλά. Αγωνιστικά, ενώ ο Θωμάς Γράφας έκανε ορθολογική επιλογή παικτών, η Βέροια αιφνιδιάστηκε νωρίς και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Παρά τους κινδύνους που δημιουργήθηκαν στην περιοχή της, ισορρόπησε, έφτασε σχετικά νωρίς στην ισοφάριση, αλλά δεν βρήκε τρόπο να φτάσει στο δεύτερο τέρμα, παρότι είχε την υπεροχή.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο ματς και αιφνιδίασε την Βέροια. Μόλις στο 1' μετά από σέντρα του Μύγα, έκανε κεφαλιά ο Τομανέ, αλλά ο ο Λόπεζ απόκρουσε σε κόρνερ!

Στο 3' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Με τρομερό αριστερό σουτ ο Μάκος από το ημικύκλιο μετά από κεφαλιές σε εκτέλεση πλαγίου, έστειλε την μπάλα στην δίχτυα και έγραψε το 0-1.

Στο 6' ο Παναιτωλικός άγγιξε το δεύτερο γκολ. Μετά από πλάγιο και κεφαλιά του Κλέσιο, βρέθηκε στην περιοχή ο Πάουλο έκανε το σουτ από πολύ κοντά όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λόπεζ.

Ο Βέροια έκανε την πρώτη της αξιόλογη τελική στο 12'. Μετά από σέντρα του Βίτι, ο Μπαλάφας έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

veria panaitol2

Στο 21' οι φιλοξενούμενοι έχασαν άλλη μια ευκαιρία. Ο Τομανέ έκλεψε από τον Ασίγκμπα, σούταρε από πλάγια δεξιά, ο Λόπεζ όμως που είχε βγει από τα δοκάρια του μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια!

Μετά το 20' η Βέροια ισορρόπησε και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα στο ημίωρο μετά από φάση διαρκείας έφτασε στην ισοφάριση.

Στο 30' ο Μαλόν έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Σαρπόνγκ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά σημείωσε το 1-1.

Η Βέροια πήρε τα πάνω της και στο 36' σουτ του Άρτσε έξω από την περιοχή, απόκρουσε ο Κυριακίδης.

Η Βέροια είχε άλλη μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Η κεφαλιά του Βίτι μετά από σέντρα του Σαρπόνγκ πέρασε λίγο άουτ!

Η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο και στο ξεκίνημα του Β' μέρους. Όμως ο Παναιτωλικός παραλίγο να εκμεταλλευτεί μια κακή απόκρουσει και να σημειώσει γκολ. Στο 53' απόκρουση του Λόπεζ πάνω στον Τομανέ, έδωσε την ευκαιρία στο επιθετικό του Παναιτωλικού να μπει απειλητικά όμως η παρέμβαση του Βασιλαντωνόπουλου έσωσε τους γηπεδούχους.

Στο 65' ο Παναιτωλικός είχε μια καλή ευκαιρία με σουτ του Χαντάκια μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ, που έφυγε άουτ ενώ στο 69' δυνατό σουτ του Ουάρντα έξω από την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ ο Λόπεζ.

Η Βέροια παρά την είσοδο του Κάλβο έφτανε εύκολα έξω από την περιοχή αλλά τις έλλειπαν οι αυτοματισμοί και οι καλές συνεργασίες για να μπει και να απειλήσει (αν δεν δουλευτούν εντατικά στην προπόνηση δεν γίνεται να βγουν στο παιχνίδι).

Στο 87' ο Κάλβο έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε την σέντρα στον Σαρπόγκ, αυτός κατέβασε όμορφα αλλά σούταρε από κοντά άουτ.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ευθυμιάδης, Νατσιούλας).

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε (89' Μεληκιώτης), Λινάρδος, Σισίνιο (72' Κάλβο), Βίτι, Σαρπόνγκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Καμαβουάκα, Μάκος , Πάουλο (76' Φερέιρα), Ουάρντα (76' Ρότσα), Κλέσιο, Τομανέ (90' Μαρκόφκσι).

* Για άλλο ένα ματς αποδοκιμάστηκε έντονα ο προπονητής της Βέροιας Θωμάς Γράφας.