Έχασε και από τον Αιγινιακό η Βέροια

Ετός έδρας ήττα από τον Αγινιακό γνώρισε η Βέροια με 0-1. Η Βασίλισσα στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες για γκολ αλλά στο δεύτερο μέρος εμφάνισε τις γνωστές αδυναμίες της, δέχθηκε ένα τέρμα στην αντεπίθεση και έχασε από τον Αιγινιακό της Β' Εθνικής για το κύπελλο.

Στον πρώτο μέρος η Βέροια είχε τον έλεγχο, δεν κινδύνευσε αλλά δεν κατάφερε να βρει και δίχτυα. Οι παίκτες παρουσιάστηκαν ορεξάτοι,, βρήκαν τρόπους να φτάσουν σε φάσεις εκτέλεσης αλλά ήταν άστοχοι από κοντά.

Η πρώτη καλή στιγμή της Βέροιας σημειώθηκε στο 29' όταν ο Λινάρδος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Τόλιος έδιωξε σε κόρνερ. Ακολούθησαν στο ίδιο λεπτό άλλες δυο προσπάθειες του Λινάρδου με το κεφάλι αλλά καμιά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Η πρώτη μετά από σέντρα του Χαροντάκη αποκρούστηκε από τον Τόλιο και η άλλη μετά από κόρνερ του Σαρπόγκ κατέληξε άουτ.

Στο 33' η Βέροια έχασε διπλή ευκαιρία. Ο Βασιλαντωνόπουλος γύρισε την μπάλα στον Σαρπόγκ, αυτός πλάσαρε από κοντά για να αποκρούσει ο Τόλιος, η μπάλα έφτασε στον Βίτι αλλά ούτε αυτός από κοντά μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού (απόκρουσε σε κόρνερ). Το κόρνερ εκτέλεσε ο Σαρπόγκ, ο Λινάρδος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο 43' ό Βασιλαντωνόπουλος έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μπαλάφας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Αιγινιακός είχε όλο κι όλο ένα σουτ του Ζούρκου έξω από την περιοχή το οποίο δεν ανησύχησε τον Καντιμοίρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια διατήρησε την κυκλοφορία της μπάλας αλλά ήταν ακίνδυνη επιθετικά.

Στο 74' ο Σαρπόγκ έκανε μια σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε άουτ.

Σε μια αντεπίθεση στο 84' ο Αιγινιακός έφτασε στο γκολ. Ο Ζούρκος πλάσαρε όμορφα μέσα από την περιοχή κι έγραψε το 0-1.

Η Βέροια είχε μια κοντινή κεφαλιά με τον Βίτι στο 88' αλλά ο Τόλιος εξουδετέρωσε.

* Ο προπονητής της Βέροιας Θωμάς Γράφας αποδοκιμάστηκε έντονα από μερίδα φίλων της "Βασίλισσας". Οι λίγοι Βεροιώτες φίλαθλοι εγκαταστάθηκαν στην σκεπαστή πίσω από τον Βεροιώτικο πάγκο και κάθε φορά που ο Θωμάς Γράφας σηκωνόταν για οδηγίες, τον αποδοκίμαζας.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Νικολαίδης, Μωυσιάδης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Γράφας) Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα (73' Μελίσσης), Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Άρτσε (64' Σισίνιο), Μπαλάφας (80' Παπαστεργιανός), Σαρπόγκ, Χαροντάκης, Βίτι

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: (Αμανατίδης) Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Κυζιρίδης (78' Γκοτσολάρι), Πάτραλης, Ονουάτσι (71' Ραγκέλοφ), Ζούρκος, Γκούρτσας (87' Μουκίδης, Ζγκούρι.