Γράφας: "Με δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο μας"

Στην αποβολή του Καπετάνου στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα στο Γιάννενα ο τεχνικός της Βέροιας Θωμάς Γράφας. Στις δηλώσεις του τόνισε:

"Σήμερα γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα πράγματι δύσκολο γήπεδο και ξέραμε ότι το ματς θα πάει στη δύναμη και στις μονομαχίες. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι μείναμε για 30-35 λεπτά με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Παντελή (σ.σ. Καπετάνου) και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για μας.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω ότι με επιμονή και υπομονή θα τα καταφέρουμε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ".

Για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της Βέροιας:

«Δεν μπορώ να πω κάτι, ότι ήταν να ειπωθεί το είπε η ΠΑΕ Βέροια».

Για το αν διαψεύδει τα δημοσιεύματα για επεισόδιο με τους παίκτες:

«Επεισόδιο με τους παίκτες, δεν υπήρξε κανένα σε καμία στιγμή. Όταν μιλάμε για πληροφορίες, καλό είναι να διασταυρώνονται».

Γ. Πετράκης: «Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Ο έμπειρος προπονητής από την μία δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του, αλλά από την άλλη δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Μια πολύ σπουδαία προσπάθεια, μια πολύ καλή εικόνα, μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη, που τη χρειαζόμασταν, απέναντι σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες αγωνιστικές. Κατά διαστήματα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε δημιουργία, ευκαιρίες, 2 δοκάρια, μπορούσαμε κι άλλο γκολ, ο αντίπαλος δεν κατάφερε να κάνει κάτι και να δημιουργήσει προϋποθέσεις ευκαιρίας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του».

Για το γκολ του Κοζορώνη που έγινε ένας ακόμα παίκτης που σκοράρει κι αν ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα είναι δείγμα του ότι ο ΠΑΣ μπορεί να πάει ψηλά: «Το ότι σκόραρε ο Βαλάντης είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Για να πας μπροστά, όμως, ως ομάδα υπάρχουν δεκάδες παράγοντες. Το ποδόσφαιρο είναι πολυπαραγοντικό. Είναι σημαντικό ότι σκόραρε άλλος ένας παίκτης μας, αλλά δεν λέει μόνο του κάτι. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε όλη την ομάδα».

Για το κακό γήπεδο: «Δεν είναι η δουλειά μου να ξέρω τι συμβαίνει. Απλώς δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι. Δεν το αναδεικνύω ως θέμα, γιατί αν αναδεικνύεις κάτι πρέπει και να το λύσεις. Θα τοποθετηθεί επίσημα η ομάδα, αν θα γίνει κάτι να επιδιορθωθεί».

Και για το κύπελλο που παίζει ο ΠΑΣ την Τρίτη με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο: «Μας ενδιαφέρει ο θεσμός, είναι καλή ευκαιρία να παίξουν παιδιά που τα πιστεύω, θα δοθεί χρόνος και σε άλλους παίκτες».