Γράφας: "Πληρώσαμε την αδράνεια σε δυο φάσεις" - Γρηγορίου: "Βρήκαμε λύσεις σε στατικές φάσεις"

Απογοητευμένος ο τεχνικός της Βέροιας, με την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης, στον αγώνα με την Κέρκυρα. Μπορεί στο α' ημίχρονο, η Βέροια να έλεγχε το ρυθμό του ματς με την Κέρκυρα, όπως είπε ο τεχνικός της, Θωμάς Γράφας, ωστόσο, όπως εξήγησε στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης, η ομάδα του πλήρωσε τις αμυντικές της αδράνειες, στις στημένες φάσεις των Φαιάκων.

Αναλυτικά, είπε τα εξής:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως, δεν καταφέραμε να το υλοποιήσουμε αυτό. Θεωρώ, ότι πληρώσαμε το άσχημο πρώτο 20λεπτο του β' ημιχρόνου και την αδράνειά μας στις δύο στατικές φάσεις του αντιπάλου και δεχτήκαμε δύο γκολ, παρότι είχαμε επισημάνει πως η Κέρκυρα είναι δυνατή στις στημένες μπάλες. Θεωρώ πως με την εικόνα που είχαμε και με το 2-0 εις βάρος μας το παιχνίδι τελείωσε εκεί. Προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε μετά, όμως, δεν καταφέραμε κάτι, και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα. Το πρώτο ημίχρονο με το δεύτερο, ήταν δύο εκ διαμέτρου αντίθετα ημίχρονα. Στο πρώτο ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα και δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Όμως, αυτό δεν φτάνει. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στα 90 λεπτά. Μια αδράνεια, μια ολιγωρία σου στοιχίζουν και φεύγεις με το μηδέν στις αποσκευές σου.»

Ικανοποιημένος ο Γρηγορίου

Σαφώς ευχαριστημένος για τη νέα νίκη της Κέρκυρας παρουσιάστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη τύπου των προπονητών. Με τον τεχνικό των Φαιάκων να χαρακτηρίζει, μάλιστα, το τρίποντο, ως νίκη κομβικής, βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας.

Αναλυτικά, ο κ. Γρηγορίου υπογράμμισε τα εξής:

"Καταρχήν, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί το ματς με τη Βέροια ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κομβικής σημασίας, και βαθμολογικής σημασίας και ψυχολογικής. Αν πριν κάποιες αγωνιστικές μας έλεγαν πως θα έχουμε αυτό τη συγκομιδή, θα ήταν λιγάκι δύσκολο. Τώρα, πρέπει να ανασυνταχθούμε, και να πάμε, μετά από 15 μέρες να παίξουμε απέναντι στον Ηρακλή. Σήμερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, έχοντας, πάντως, κόντρα τον αέρα. Ξέραμε πως το β' θα ήταν διαφορετικό, ανεβάσαμε πιο ψηλά τις γραμμές μας, αλλάξαμε σχηματισμό και ευτυχίσαμε σε κάτι που είχαμε τονίσει όλη τη βδομάδα. Πως θα πρέπει να βρούμε λύση σε στατικές φάσεις, απέναντι σε κλειστές άμυνες, και τα καταφέραμε σε δύο περιπτώσεις. Αν και προς το τέλος, αν και δεν είχε κάνει ούτε υποψία ευκαιρίας η Βέροια, με το πέναλτι που κέρδισε παραλίγο να κινδυνεύουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια και στον κόσμο για τη στήριξη που μας έδωσε και στο πρώτο ημίχρονο που δεν ικανοποιήσαμε τόσο πολύ".

πηγή: http://www.corfusports.com