"Ευνουχισμένη" στην Κέρκυρα η Βέροια έχασε με 2-0

Την ήττα με 2-0 γνωρίσε στην Κέρκυρα η Βέροια. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες πέταξαν στα σκουπίδια ένα 45λεπτο χωρίς σπουδαία πράγματα πλην ενός δοκαριού της Βέροιας. Στο δεύτερο μέρος Κέρκυρα μπήκε δυνατά και πέτυχε δύο γκολ. Ο προπονητής της Βέροιας έκανε δύο αλλαγές για να τονώσει την επιθετική γραμμή του αλλά τα θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα.  η Βέροια αν και πήρε μέτρα στο γήπεδο, δεν μπόρεσε να βρει λύσεις και πλήρωσε τα σοβαρά λάθη του προπονητή της.

Η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν ακινδυνη. Ο Γράφας "ευνούχισε" την αριστερή πτέρυγα της ομάδας βάζοντας και πάλι τον Χαροντάκη μεσοεπιθετικό (έχουμε γράψει ξανά ότι δεν μπορεί να παίξει σε αυτή την κατηγορία)  και κρατώντας εκτός τον Ναβαλόφσκι (στην θεαη του ο άριστος αμυντικά Ασίγκμπα αλλά ακινδυνος επιθετικά).

Το παιχνίδι ήταν χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες ευκαιρίες. Η καλύτερη φάση καταγράφηκε στο 15' και ήταν για την Βέροια με τον Λινάρδο να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ από τα αριστερά αλλά η μπάλα προσέκρουσε στη συμβολή των δοκών και απομακρύνθηκε!

Η Κέρκυρα από την πλευρά της δεν κατάφερε να βρει ρυθμό.  Στο 38 προσπάθησε να κάνει κάτι με γύρισμα του Τουράμ από αριστερά, πλασέ του  Γεωργίου από το ύψος του πέναλτι, αλλά έκοψε ο Ασίγκμπα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Κέρκυρα ανέλαβε πρωτοβουλία τον κινήσεων και οι προσπάθεις της καρποφόρησαν.

Στο 47' ο Τουράμ βγηκε τετ α τετ αλλά το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Λόπεθ!

Στο 51' δυνατό  του Ζορμπά με το αριστερό, εδιωξε σε κόρνερ ο Λόπεθ, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Στο 52' το κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Κόντος, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Μαλόν και κατεληξε στα δίχτυα της Βέροιας.

Στο 62' η Κέρκυρα σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 62'.  Μετά από κόρνερ από τα δεξιά, ο Τουράμ πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ.

Στο τελευταίο ημίωρο ο Γράφας έριξε Σαρπόνγκ και Μεληκιώτη για να ενισχύσει την επιθετική του γράμμη αλλά.με το 2-0 στην πλάτη, οι παίκτες της Βέροιας ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιήσουν ολική επαναφορά.

Στο 84' ο Βενέτης ανέτρεψε τον Μεληκιώτη και ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα! Ο Μεληκιώτης εκτέλεσε αλλά ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε και στέρησε από την Βέροια την ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς. 

Στην εκπνοή η Κέρκυρα είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Τουράμ που πέρασε άουτ.

Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (69' Ανδρεόπουλος),  Σπίνουλας, Κόντος (76' Επστάιν), Νίκιτς (88' Αντιλέχου), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου, Ζαραδούκας, Τουράμ

Βέροια (Θ. Γράφας): Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος (65' Μεληκιώτης),  Σισοκό, Άρτσε, Σισίνιο, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Βίτι, Λινάρδος, Χαροντάκης (65' Σαπρόνγκ).