Νίκη για να ξεκολλήσει από τον πάτο θα ψάξει στην Κέρκυρα η Βέροια

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα παίξει την Κυριακή το απόγευμα στην Κέρκυρα η Βέροια. Η ομάδα έχει βγει από τον κύκλο του δύσκολου προγράμματος και χρειάζεται βαθμούς για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Μπορεί μέχρι τώρα να πήρε ισοπαλίες από μεγάλες ομάδες, όμως το ότι σε 7 παιχνίδια έχει μόλις μια νίκη, την κρατά καθηλωμένη στην προ τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αγωνιστικά, με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα στο Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας (06/11/2016, 17:15). Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Γράφας ανακοίνωσε την εξής αποστολή: Καντιμοίρης, Λόπεζ, Μαλόν, Ασίγμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί Μαραγκός Μελίσσης, Ναβαλόφσκι, Αντώνης, Χαροντάκης, Άρτσε, Σισίνιο, Λινάρδος, Μαυριάς, Μεληκιώτης, Σαρπόγκ, Βίτι.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κάλβο, Καπετάνος, ο τιμωρημένος Μπαλάφας αλλά και οι Παπαστεργιανός, Παπαδόπουλος, Τόμας (για διάφορους λόγους). Στον αντίποδα, επιστρέφουν Μαραγκός και Σαρπόγκ.