Γράφας: "Αφού δεν το πήραμε, είπαμε να μην το χάσουμε" - Παράσχος: "Καλύτερη αλλά ακίνδυνη η Βέροια"

Ικανοποιημένος από την τακτική που ακολούθησε η ομάδα του ήταν μετά το ματς ο Θωμάς Γράφας. Ο προπονητής της Βέροιας δήλωσε: "Είχαμε μεγάλη τακτική προσέγγιση στο ματς και σε μεγάλο ποσοστό το πετύχαμε διότι ο Πλατανιάς είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολλές τελικές φάσεις και σήμερα δεν έκανε καμία. Τακτικά ήμασταν άριστοι. Είχαμε τα προβλήματά μας. Μέσα σε μια εβδομάδα κάναμε τρία ματς και είχαμε κούραση αλλά οι παίκτες πήγαν καλά.

Προσπαθήσαμε με καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας να πάρουμε το ματς και μπορούσαμε διότι οι λίγες φάσεις ήταν όλες της Βέροιας. Βλέποντας ότι δεν μπορούμε να το πάρουμε, είπαμε να μην το χάσουμε".

Σε ερώτηση αν τον προβληματίζει το ότι η ομάδα για δεύτερο ματς δεν έκανε κλασσική ευκαιρία απάντησε: «Έχουμε εντοπίσει τα προβλήματά μας και τον Δεκέμβρη θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει ώστε η μεσοεπιθετική γραμμή μας να μας αντιπροσωπεύει».

Σε ερώτηση για το ότι δεν παίζουν Κάλβο, Σαρπόγκ και Παπαστεργιανός απάντησε ότι είναι τραυματίες.

parasxos

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Παράσχος τόνισε: "Το χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν οι δυνατές μονομαχίες, τα πολλά λάθη. Οι δυο ομάδες πρόσεξαν τις άμυνές τους. Χωρίς φάσεις το παιχνίδι. Ειδικά εμείς στο δεύτερο μέρος ήμασταν ανύπαρκτοι. Πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω στο γκολ, πέντε ματς χωρίς γκολ. Χρειαζόταν το πολύ μεγάλο λάθος για να μπει γκολ. Η Βέροια είχε την κατοχή αλλά ήταν ακίνδυνη. Ήταν πολύ καλή στο ένας με έναν αλλά δεν απείλησε".