Παραλειπόμενα & φωτορεπορτάζ από το Βέροια - Κέρκυρα

veria kerkira campora

Ούτε στα πιο τρελά όνειρα τους οι φίλοι της Βέροιας περίμεναν ξεκίνημα τρία στα τρία. Η Βέροια κέρδισε και την Κέρκυρα και με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς βρίσκεται στην πρώτη θέση. Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, η προσέλευση του κόσμου δεν είναι η αναμενόμενη. Ούτε στην πρεμιέρα αλλά και σήμερα το γήπεδο γέμισε παρότι και τα αποτελέσματα είναι θετικά αλλά και παίκτες – κράχτες έχουν έρθει.

Ασταθής παραμένει η άμυνα της Βέροιας. Παρότι φέτος η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά, η ενίσχυση δεν ήταν ισόρροπη. Από την μέση κι εμπρός ήρθαν πολλοί ποιοτικοί παίκτες σε αντίθεση με την άμυνα που οι προσθήκες ήταν πολύ λιγότερες.

Πολύ χαμηλός είναι ο μέσος όρος ηλικίας στην εξέδρα των οργανωμένων. Η νέα φουρνιά φίλων της Βέροιας έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια της...

Οι γυναικείες παρουσίες συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση στην σκεπαστή. Όλο και περισσότερα όμορφα κορίτσια συναντά κανείς στα ματς της Βέροιας.

Μακριά από την εξέδρα των επισήμων και διακριτικά παρακολούθησε το ματς παρέα με τον γιό του ο νέος αντιδήμαρχος Βέροιας Θανάσης Σιδηρόπουλος.

Παλιά του τέχνη κόσκινο...Ο Χαβιέ Κάμπορα δεν άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και άνοιξε...λογαριασμό στον πίνακα των σκόρερ.

Για τον Ντουμίτρου τι να πει κανείς; Δείχνει ότι η ποδοσφαιρική του ποιότητα έχει πολύ υψηλό δείκτη και το αποδεικνύει σε κάθε του προσπάθεια. Εκεί που πρέπει να παίξει για την ομάδα, ξεχειλίζει από ομαδικότητα και εκεί που πρέπει να πάρει την κατάσταση πάνω του το κάνει κι εκτελεί.