Έχασε στην Τρίπολη η Βέροια με γκολ στο φινάλε

Την ήττα γνώρισε στο πρώτο ματς κυπέλλου η Βέροια. Με ένα τέρμα που σημειώθηκε στο τέλος, έχασε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι ήταν πού άσχημο και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 0-0 γιατί θα έδειχνε πεντακάθαρα την πραγματική εικόνα του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα. Το θέαμα ήταν κακό. Χωρίς ρυθμό και κλασσικές ευκαιρίες και με πολλά λάθη οι δυο ομάδες κούρασαν τους φιλάθλους. Το βαρύ γήπεδο, η βροχή και οι αλλαγές στις ενδεκάδες επηρέασαν τις δυο ομάδες. Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα όμως η Βέροια δεν άργησε να ισορροπήσει και να πάρει μέτρα στο γήπεδο.

Στο πρώτο μέρος, όλο κι όλο δυο σουτ αξίζουν αναφοράς. Στο 4’ ο Ευαγγέλου επιχείρησε σουτ στην κίνηση μετά το γέμισμα του Μπέρτου και η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 43’ ο Δημούτσος σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Καντιμοίρη.

Άσχημη ήταν η εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι τερματοφύλακες παρέμειναν θεατές και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθηστερήσεων. Τότε ήρθε το γκολ του αγώνα, στην τελευταία φάση του ματς.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να προβληματίσουν καθόλου την άμυνα της Βέροιας, είχε στο 74’ένα σουτ του Ιωαννίδη που πέρασε άουτ και στο 78’ένα απευθείας φάουλ του Τσιλιανίδη που έδιωξε ο Καντιμοίρης στην γωνία του.

Στο 80’, με απευθείας κόκκινη κάρτα αποβλήθηκαν οι Μπαλάφας, Μπέρτος, για μεταξύ τους αψιμαχία. Ο Αστέρας πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Τσουκαλά κέρδισε το ματς. Ο Κώτσιρας έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Τσουκαλάς έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με σουτ την έστειλε στα δίχτα.

Διαιτητής: Μήτσιος (Φραγκιαδάκης, Δημόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος (58’ Τσιλιανίδης), Χαμντανί, Καλτσάς (83’ Κώτσιρας), Φαρίνια (58’ Τσουκαλάς), Μάσα, Ιωαννίδης

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μελικιώτης, Σισοκό (75’ Καλί), Ναβαλόφσκι, Ασίγκμπα, Αρσε (67’ Μπαλάφας), Μαραγκός, Χαροντάκης, Βίτι (56’ Μαλόν), Σισίνιο.