Με "μαγικό" γκολ ο Ντουμίτρου εκτέλεσε την Κέρκυρα

veria kerkira 3

Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς μετρά η Βέροια. Η "Βασίλισσα" αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και με εκτελεστές τους Κάμπορα, Ντουμίτρου έγραψε το 2-1 και πήρε τη νίκη.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και δίχως σπουδαίες φάσεις στις δυο περιοχές. Μόλις στο 2' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Γκόμεζ πετάχτηκε στην πλάτη του Αμαραντίδη, έκανε την σέντρα, ο Μπόρχα Σάντσες έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού, έφτασε στον Χαβίτο και αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 0-1.

Το γρήγορο γκολ επηρέασε την Βέροια. Οι γηπεδούχοι άργησαν να βρουν ρυθμό και ουσιαστικά άρχισαν να δημιουργούν απειλές μετά το 25'. Συγκεκριμένα στο 25' ο Καλτσάς επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σέτκους. Στο 27' πάλι ο Καλτσάς έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Ντουμίτρου πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 29' η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση. Ο Αμαραντίδης έκανε το γέμισμα από πλάγια, ο Μαραγκός μπροστά από τον γκολκίπερ της ομάδος του, προσπάθησε να διώξει με το πόδι, αλλά έστρωσε στην Κάμπορα καιο τελευταίος σε κενή εστία με πλασέ έκανε το 1-1.
Η Βέροια προσπάθησε να φτάσει στο γκολ στο 42' όταν ο Καλτσάς έκλεψε την μπάλα από αριστερά, έκανε την σέντρα όμως ο Σέτκους μπλόκαρε προ του Κάμπορα

Στο 43' απάντησε η Κέρκυρα. Ο Χαβίτο προσπάθησε να απειλήσει από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στην ρίζα της αριστερής δοκού του Καντιμοίρη και κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ξεκίνησε καλύτερα και στο 57' με προσωπική προσπάθεια του Ντουμίτρου έφτασε στο γκολ. Ο επιθετικός της Βέροιας ξέφυγε όμορφα μέσα στην περιοχή από τον προσωπικό του και με σουτ στην απέναντι γωνιά έγραψε το 2-1.

Στο 61' η Βέροια βγήκε από δεξιά. Ο Βέρτζος βγήκε απειλητικά, έκανε την σέντρα – σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 65' μετά από κάθετη μπαλιά του Χαβίτο, ο Καλί πρόλαβε με τάκλιν και σταμάτησε τον Καϊκούτ, ο οποίος ετοιμαζόταν να πλασάρει. Στο 66' σέντρα Γκόμες από τα δεξιά, Καϊκούτ και Μαρκόφσκι είχαν βάλει στην πλάτη τους, τα δύο αντίπαλα στόπερ, ο Μαρκόφκσι έκανε το κοντινό πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Βέροια συνέχισε να αναζητά το τρίτο γκολ για να νιώσει ασφάλεια στο σκορ και στο 68' σουτ Μπαργκάν έξω από την περιοχή, η μπάλα ξυστά από το δεξί δοκάρι άουτ. Στο 69' σέντρα Ντουμίτρου από τα δεξιά, πλασέ στην κίνηση του Καλτσά, ο Σέτκους μπλόκαρε.

Στα τελευταία λεπτά η Κέρκυρα προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον Καντιμοίρη.

Διαιτητής: Μήτσιος (Τάτσης, Γκάγκας)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο (79' Όστοϊτς), Αμαραντίδης, Βέρτζος, Καλί, Βεργώνης, Βάσκες, Γεωργιάδης (60' Μπαργκάν), Ντουμίτρου, Καλτσάς, Κάμπορα (71' Μπατιόν).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Γκόμεζ, Κανακούδης, Βενέτης, Μαραγκός, Ναγιάρ (63' Μαρκόφσκι), Καρντόζο, Χαβίτο, Ρόχας (63' Ανδρεόπουλος), Μπόρχα Σάντσες (79' Κόντος), Καϊκούτ