Με παρέμβαση Βρύζα λύθηκε το θέμα με Γιουσούφ και Αμπντούν

Στo metrosport.gr μίλησε ο δικηγόρος του Πολωνού ποδοσφαιριστή Ράντοσλαβ Μαγέφσκι, όπως και ακόμη τεσσάρων που αποχώρησαν το καλοκαίρι και στους οποίους υπήρχαν οφειλές, για να μεταφέρει τι ακριβώς συμβαίνει και αν πράγματι υπάρχει προσφυγή. Ο Πάρης Ατλαμάζογλου, που εκπροσωπεί και τους πέντε ποδοσφαιριστές, ήταν ξεκάθαρος για το θέμα.

«Πράγματι υπάρχει οφειλή στον Μαγέφσκι, κοντά στις 70.000 ευρώ. Εχει πάει πίσω η οφειλή, ενώ και σήμερα (σ.σ. χθες) που μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας δε βρέθηκε λύση. Σύντομα θα μάθουν πώς θα πάρει τα χρήματα», είπε, υπονοώντας προφανώς ότι θα γίνουν νομικές ενέργειες. Συνεπώς, ακόμη κι αν δεν έχει κατατεθεί ακόμη προσφυγή, είναι πιθανό αυτό να συμβεί σύντομα.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες οφειλές, ο κ. Ατλαμάζογλου αποκάλυψε: «Είχα συναντηθεί πριν από κάποιους μήνες στη Θεσσαλονίκη με τον κ. Καρυπίδη. Το καλοκαίρι το θέμα με τους Γιουσούφ και Αμπντούν λύθηκε με παρέμβαση Βρύζα. Ο Γιουσούφ έχει εξοφληθεί, ενώ και στον Αμπντούν έχει τηρηθεί ο διακανονισμός, υπάρχουν κάποιες δόσεις όμως Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Οι Νάστος και Βεργώνης έχουν εξοφληθεί», ανέφερε. Από τη Βέροια αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ότι θα διευθετηθεί το ζήτημα, όπως συνέβη και με τους υπόλοιπους παίκτες.