Γράφας: "Η Βέροια είχε την κυριαρχία" - Κορακάκης: "Μας πίεσε η Βέροια"

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του, η οποία συνδυάστηκε με νίκη επί της Βέροιας δήλωσε ο Γιώργος Κορακάκης και υποστήριξε πως το ζητούμενο για τη συνέχεια είναι να βρει ο Ατρόμητος μεγαλύτερη ισορροπία.

«Πολύ σημαντική νίκη. Τρίτο θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε βελτίωση στον επιθετικό μας κομμάτι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μας πίεσε, χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ήταν αγχωτικό το τέλος. Πρέπει να ισορροπήσουμε και στις δύο πλευρές. Πρέπει να χτίσουμε αυτοπεποίθηση και να βάλουμε νέα πράγματα στη λειτουργία της ομάδας μας. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Είχαμε ισορροπία στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει αυτό να το διατηρήσουμε σε περισσότερα λεπτά της αναμέτρησης. Είμαι επίσης πάρα πολύ ικανοποιημένος που κρατήσαμε το μηδέν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ατρόμητου.

Από την πλευρά του, ο Θωμάς Γράφας, υποστήριξε: «Παρότι απέναντι μας είχαμε μια αρκετά καλή ομάδα, η Βέροια δικαιούται να πάρει κάτι παραπάνω. Πληρώσαμε ένα καλό 15λεπτο-20λεπτο. Δεν απειληθήκαμε καθόλου και η Βέροια είχε κυριαρχία. Η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη αγώνα με τον αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν υπομονή και ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο, αλλά δεν μπορέσαμε να φύγουμε με κάτι θετικό από το σημερινό ματς.

Το σκεπτικό της ομάδας είναι να παρουσιάζει ένα πρόσωπο πιο βελτιωμένο και να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Παιχνίδι με το παιχνίδι αυτό γίνεται. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να μην έχουμε άγχος. Με εμφανίσεις σαν αυτές δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».