Πλήρωσε ολιγωρία και δυστοκία η Βέροια στο Περιστέρι

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο η Βέροια. Η Βασίλισσα πλήρωσε μια ολιγωρία στην άμυνά της, στο πρώτο μέρος και την δυστοκία στις ευκαιρίες που της δόθηκε. Επίσης, η "Βασίλισσα" αδικήθηκε από τον προπονητή της. Ο Γράφας επέλεξε να χρησιμοποιήσει ως δεξί μεσοεπιθετικό τον Χαροντάκη και ήταν σαν να έπαιζε η ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στο πρώτο 20λεπτο η Βέροια ήταν πιο επικίνδυνη και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Στο 16', μετά από ωραίο γύρισμα του Μεληκιώτη από αριστερά, ο Καπετάνος κοντρόλαρε στο ύψος της μικρής περιοχής και σούταρε, όμως ο Κεϊτά την τελευταία στιγμή έβαλε την προβολή και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος, με μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, δημιούργησε την πρώτη απειλή στο 23'. Ήταν ένα δυνατό σουτ του Τόνσο από δεξιά, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας της Βέροιας.

Στην δεύτερη απειλητική του ευκαιρία, ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της Βέροιας στο αριστερό άκρο και άνοιξε το σκορ. Στο 26' μετά από τακουνάκι του Παπαδόπουλου από πλάγια θέση δεξιά μέσα στην περιοχή, ο Τόνσο έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Λόπεζ και την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος εδραίωσε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 32' είχε ένα σουτ από καλή θέση, του Βασιλείου από το ημικύκλιο, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 38' η Βέροια είχε άλλη μια καλή ευκαιρία. Ο Σισίνιο έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μπαλάφας έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε.

Ο Ατρόμητος αξιοποίησε την κακή αμυντική συμπεριφορά της Βέροιας και πάτησε επικίνδυνα δυο φορές περιοχή αλλά οι παίκτες του ανακόπηκαν πριν φτάσουν σε φάση εκτέλεσης.

Λίγο πριν το ημίχρονο, στο 44' ο Άρτσε εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ' την εστία του Γκορμπούνοφ.

Η Βέροια ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Στο 47' μετά από εκτέλεση φάουλ του Άρτσε από αριστερά, είχαμε κεφαλιά του αμαρκάριστου Μεληκιώτη από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Βέροια ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος, βελτίωσε τις αμυντικές αδυναμίες του πρώτου μέρους και αναζήτησε διαδρόμους για την αντίπαλη περιοχή. Ο Γράφας προσπάθησε μάλιστα να φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή βγάζοντας τον Χαροντάκη (ήταν σαν να μην έπαιζε ο νεαρός) και περνώντας στο ματς τον Βασιλαντωνόπουλο (έδωσε ώθηση ο Βασιλαντωνόπουλος) και λίγο αργότερα ρίχνοντας στο ματς και τον Βίτι.

Στο 71' ο Καπετάνος βρέθηκε σε καλή θέση στο ύψος της περιοχής, έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Γκορμπούνοφ έδιωξε σε κόρνερ.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Ατρόμητος έδωσε χώρο στην Βέροια για κρατήσει το 1-0 και στο 88' η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Ναβαλόφσκι έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 94' η Βέροια είχε άλλη μια ευκαιρία. Ο Βίτι κατέβασε την μπάλα, ύστερα από σέντρα του Μαλόν, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Ατρόμητος (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (60' Μπάγκα), Βασιλείου, Κεϊτά (82' Κοντοές), Τόνσο, Παπαδόπουλος (64' Λε Ταλέκ)

Βέροια (Θ. Γράφας): Λόπεζ, Αραγονές, Ναβαλόφσκι, Καλί, Άρτσε, Σισίνιο (88' Σισίνιο), Μαραγκός, Χαροντάκης (61' Βασιλαντωνόπουλος), Μεληκιώτης (69' Βίτι), Καπετάνος, Μπαλάφας