Φιλική νίκη της Βέροιας επί του Αγροτικού Αστέρα

Φιλική νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα σημείωσε η Βέροια. Η Βασίλισσα επικράτησε με 2-1. Τα γκολ της σημείωσαν ο Βίττι και ο Ασιγκμπα.

Καλή εικόνα έδειξε η Βέροια στο φιλικό του Σαββάτου (8/10) με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο τεχνικός της Βασίλισσας, Θωμάς Γράφας, δεν είχε στη διάθεσή του τον ασθενή Λόπεθ, τους τραυματίες Σισίνιο, Κάλβο και Παπαδόπουλο, τον Μπαλάφα που είχε πόνους στο δόντι, αλλά και τους διεθνείς Ναβαλόφσκι και Μελικιώτη.

Η ομάδα του Ευόσμου προηγήθηκε με 1-0, αλλά εντέλει έχασε με 2-1. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για τη Βέροια. Στο 11' ο Καντιμοίρης είπε «όχι» σε κοντινό σουτ του Πάτο, ενώ στο 16' ο Γιακουμής έδιωξε με κεφαλιά προ του Βασιλαντωνόπουλου. Ο Αγροτικός, αφού απειλήθηκε από Σαρπόνγκ (37'), έφτασε κοντά στο γκολ στο 42' σε σουτ του Φελίπε, ενώ τελικά σκόραρε στο 45' με δυνατό σουτ του Χατζή μέσα από την αντίπαλη μικρή περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ημαθίας έδειξε καλύτερο πρόσωπο και έφτασε στην ανατροπή. Κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βίτι στο 53', το οποίο κέρδισε ο Άρσε από κλωτσιά του Κυριακίδη. Ο Αγροτικός ζήτησε πέναλτι στο 77', όταν ο Σισοκό έδιωξε τη μπάλα με το χέρι, σε σέντρα του Πάτο. Το 2-1 για τους γηπεδούχους έγινε στο 85', όταν ο Αντόνις βρήκε τον Ασίγκμπα και αυτός με κεφαλιά σκόραρε. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ελληνοαυστραλό Αντόνις, που παίζει δανεικός στη Βέροια από τον ΠΑΟΚ.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Καλί ( 46' Σισοκό), Μαραγκός (46' Μελίσσης), Μαλόν (46' Ασίγκμπα), Χαροντάκης, Παπαστεριανός (65' Λινάρδος), Άρσε (74' Κωνσταντινίδης), Αντόνις, Βασιλαντωνόπουλος (74' Μαυριάς), Σαρπόνγκ (61' Μίλιεβιτς), Καπετάνος (46' Βίτι)

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής (46' Γουναρίδης), Τριανταφυλλάκος, Γκότoβος, Τεγούσης, Χατζής, Φελίπε, Πάλλας, Πάτο, Βαφέας, Κυριακίδης, Έππας. Eπαιξαν και οι: Μπουτζίκος, Παπαδημητρίου, Γκέκας, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης.