Χωρίς Μάτος, Πέλκα στη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (1/10), οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (2/10, 16:00) με αντίπαλο την Βέροια.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε για μια ακόμα φορά τόσο το ιατρικό δελτίο της ομάδας, όσο και το ποινολόγιο, να είναι "λευκά" και κατέληξε σε μια 20άδα παικτών ενόψει της τέταρτης φετινής αναμέτρηση για την Σούπερ Λιγκ. Από αυτή, απουσιάζουν τα ονόματα των Λέο Μάτος και Δημήτρη Πέλκα, με τον πρώτο να γράφει την πρώτη του απουσία, καθώς μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί σε όλα τα επίσημα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να αντικατασταθεί.

Στην αποστολή είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Χαρίσης, Κάνιας, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Τιάμ, Τζάλμα, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Περέιρα.

Στο σχεδιασμό των τριών αγώνων που είχε να δώσει ο ΠΑΟΚ (Ξάνθη, Λίμπερετς, Βέροια) ο Βλάνταν Ίβιτς είχε προαποφασίσει να προχωρήσει σε τουλάχιστον δυο αλλαγές στην αναμέτρηση με την Βέροια. Ο Κίτσιου αναμένεται να πάρει τη θέση του Μάτος, ενώ υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα βάζουν και οι Χαρίσης (αντί Κάνιας ή Τσίμιροτ), Μπίσεσβαρ (αντί Σάχοφ) και Μυστακίδης (αντί Τζάλμα).

πηγή: www.sport24.gr