Μαραγκός: "Έργο Βοσνιάδη αυτό που είδατε στη Νέα Σμύρνη"

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παίκτης της Βέροιας, Στέλιος Μαραγκός και μίλησε για το διπλό στη Νέα Σμύρνη, την απομάκρυνση του Βοσνιάδη, την παρουσία του Καρυπίδη στη Νέα Σμύρνη και την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη Βέροια: «Θα είμαστε μια ομάδα που θα διεκδικεί αποτελέσματα σε κάθε γήπεδο. Υπάρχουν δύο ατυχή αποτελέσματα, ειδικά το πρώτο με τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό. Μας επηρέασε σίγουρα το θέμα της αδειοδότησης, δεν είναι όμως δικαιολογία».

Για την αλλαγή προπονητή: «Είναι έργο του κ.Βοσνιάδη αυτό που είδατε στη Νέα Σμύρνη. Φυσικά είναι άσχημο το να φεύγει παραμονές του αγώνα, αλλά στην Ελλάδα ζούμε και τα έχουμε συνηθίσει αυτά».

Για το αν είναι κακό το ρόστερ της Βέροιας: «Θεωρώ ότι το ρόστερ μας είναι καλύτερο και από πέρυσι και όσο πολλοί λένε ότι η Βέροια θα πέσει, όχι η Βέροια δεν θα πέσει. Ηταν απάντηση το διπλό για αυτά που ακούσαμε, ακούσαμε τα πάνδεινα. Την μια Κυριακή την ομάδα την αποθεώνουν και την άλλη την ισοπεδώνουν. Μετά το ματς με τον Πανιώνιο λες και λύθηκαν όλα ως δια μαγείας».

Για το διοικητικό καθεστώς: «Ο κ.Παπαδόπουλος είναι σε καθημερινή βάση δίπλα μας και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Εχει πάρει την άδεια και προσπαθεί καθημερινά. Εχουν μπει χρήματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δεν υπάρχει έλλειμμα από την περσινή χρονιά. Εχουν συμμαζευτεί τα πράγματα σε σχέση με πέρυσι ειδικά προς το τέλος της σεζόν χωρίς να υπάρχει μομφή προς τον κ.Καρυπίδη. Ημασταν μαζί του 2,5 χρόνια και η ομάδα έζησε μεγάλες στιγμές».

Για το αν τους υποτίμησε ο Πανιώνιος: «Ναι αυτό ισχύει γιατί τους είδα πολύ χαλαρούς και εφησυχασμένους στο πρώτο ημίχρονο και μετά τα δύο γκολ το παιχνίδι δεν γυρίζει».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 5ετίας, αυτό παρουσιάζει. Ηταν και άτυχος την Κυριακή με την Ξάνθη. Εχουμε συνηθίσει το να είμαστε φιλοξενούμενοι στην έδρα μας».