Φιλική ισοπαλία της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ απειλητικός και προηγήθηκε με 0-2. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Βέροια αιφνιδίασε τον αντίπαλό της και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και προηγήθηκε με 0-2. Η Βέροια αμυντικά είχε αρκετά προβλήματα με τους γρήγορους παίκτες του ΠΑΟΚ ενώ επιθετικά είχε δυο καλές στιγμές για γκολ.

Στο 17' ο Κίτσιου έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Λόπεζ έδιωξε με γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη αλλά αυτός στο ανυπεράσπιστο τέρμα σούταρε άουτ. Στο 19' πάλι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε θέση για γκολ. Ο Πέλκας έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Αθανασιάδης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι κι έκανε ένα δύσκολο σουτ αλλά ο Λόπεζ μπλόκαρε.

Στο 21' ο Κάλβο σπρώχτηκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά ο Καραντώνης αρνήθηκε να δείξει πέναλτι.

Στο 22' ο Περέιρα μπήκε στην περιοχή της Βέροιας, ελευθερώθηκε με όμορφη προσποίηση από τον προσωπικό του φρουρό αλλά μόνος με τον Λόπεζ σούταρε άουτ.

Στο 26' η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Σαρπό έστρωσε στον Άρτσε, μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά το σουτ του Μεξικανού μπλοκαρίστηκε από αμυντικό του ΠΑΟΚ. Στην συνέχεια, ο ΠΑΟΚ βγήκε στην κόντρα, ο Περέιρα πάσαρε στον Κάμπος, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ, και αυτός με πλασέ έγραψε το 0-1.

Στο 33' ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του. Σε μια αντεπίθεση, ο Κάμπος έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Αθανασιάδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 42' ο Κάλβο πέρασε την μπάλα στην περιοχή στον Καπετάνο, ο τελευταίος έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο Μπρίκιτς μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αλέκος Βοσνιάδης πέρασε στο ματς τον νεοαποκτηθέντα Σισίνιο και έδωσε άλλο αέρα στην επιθετική γραμμή της Βέροιας με τις οργανωτικές του ικανότητες.

Στο 52' ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ. Μετά από προσπάθεια του Κάμπος από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μπισεσβάρ, ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Λόπεζ, αόυτ.

Στο 53' η Βέροια μείωσε. Μετά από προσπάθεια του Παπαδόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Καπετάνο και ο τελευταίος με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 54' η Βέροια βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση. Ο Σισίνιο μπήκε από πλάγια στην περιοχή, αντί να πλασάρει τον Μπρίκιτς έσπασε την μπάλα δεξιά αλλά δεν τον ακολούθησε κανένας συμπαίκτης του.

Στο 56' η Βέροια ισοφάρισε. Ο Παπαδόπουλος με βολίδα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 58' ο Μπισεσβάρ μπήκε μόνος στην περιοχή της Βέροιας αλλά σούταρε άουτ.

Οι πολλές αλλαγές στο τελευταίο ημίωρο λειτούργησαν εις βάρος του ρυθμού των δυο ομάδων. Οι δυο αντίπαλοι περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς σοβαρές απειλές στις δυο περιοχές.

Στο 90' ο Μίλιεβιτς ανατράπηκε καθαρά στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά πάλι ο Καραντώνης αρνήθηκε να δείξει πέναλτι.

Διαιτητής: Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος, Παπαδάκης)

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Χαροντάκης, Μαλόν (80' Ασίγκμπα), Σισοκό (28' Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας (46' Παπαστεριανός), Παπαδόπουλος (80' Λινάρδος), Σαρπόνγκ (60' Μίλιεβιτς), Άρτσε (46' Σισίνιο), Κάλβο (73' Μαρίας), Καπετάνος (60' Βίτι).

ΠΑΟΚ: Μπρίκιτς, Μάτος (46' Λέοβατς), Κάμπος (76' Δεληγιαννίδης), Περέιρα 62' Κοροβέσης), Κρέσπο, Μπισεσβάρ (76' Τζοβάρας), Αθανασιάδης, Πούγγουρας, Κίτσιου, Πέλκας (76' Δημητριάδης), Κάνιες.