Έχασε η Βέροια στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στην Θεσσαλονίκη η Βέροια από τον ΠΑΟΚ. Για άλλο ένα ματς η "Βασίλισσα" έδειξε τις αδυναμίες της, απέναντι σε μια ανώτερη και πιο έτοιμη ομάδα, στην δημιουργία φάσεων στην αντίπαλη περιοχή. 

Μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο 20λεπτο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε «στροφές» και με τον «κεραυνό» του Ροντρίγκες στο 19’, έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του πιο κινητικού του παίκτη στο πρώτο 45λεπτο, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ισοφάρισε την καλή στιγμή της Βέροιας στο 5’, με το σουτ του Μίλιεβιτς. Η φάση του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι σαν να… ξύπνησε, ωστόσο, τους συμπαίκτες του, που από το 25’ και μετά άρχισαν να βγάζουν φάσεις, ενώ πέτυχαν μέσα σε ένα εξάλεπτο δύο γκολ και μάλιστα, με πανομοιότυπο τρόπο, με τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Ο Λέοβατς, που είχε προωθηθεί από αριστερά, πήρε την ωραία πάσα του Ροντρίγκες, έβγαλε συρτή σέντρα στον Περέιρα και ο Αργεντινός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ στο 26’, ενώ στο 31’ ο Κροάτης έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα (από πιο κοντά) για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και του 28χρονου επιθετικού, που έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έτοιμος να εκμεταλλευτεί την εμπιστοσύνη που φαίνεται να του δείχνει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε ακριβώς στο ίδιο τέμπο. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έβγαζε ωραίες φάσεις, τόσο από τις πτέρυγες όσο και από τον άξονα και από μία «μαγική» μπαλιά του Ζάιρο στο 61’ και τρομερό πλασέ του Μπίσεσβαρ, έγραψε το 3-0. Αυτό, δε, ήταν το πρώτο γκολ του Ολλανδού μέσου, που… άνοιξε λογαριασμό με την ασπρόμαυρη φανέλα. Στη συνέχεια, ο ρυθμός, όπως είναι λογικό, έπεσε, ο Ροντρίγκες, πάντως, θα μπορούσε στο 65’ να πετύχει… καρέ, αλλά αστόχησε σε κενή εστία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος (46’ Βελλίδης), Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς (62' Πούγγουρας), Χαρίσης (62' Κοροβέσης), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες (74' Κλάους), Ζάιρο (62' Δημητριάδης), Πρέιρα.

ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν (70' Παπαδόπουλος), Χαροντάκης (52’ Ναβαλόφσκι), Μαραγκός, Σισσοκό (70' Καλί), Μπαλάφας (46’ Τόμας), Αρτσε, Παπαδόπουλος (73' Λινάρδος), Μίλιεβιτς (73' Μαυρίας), Φόρτες (52’ Κάλβο), Μεληκιώτης (46’ Ξόμπλιος).