Ισόπαλο χωρίς γκολ το φιλικό της Βέροιας στην Ξάνθη

Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό της Βέροιας στην Ξάνθη. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια της φετινής τους προετοιμασίας, το πρώτο έληξε 1-1 στην Βέροια τον Ιούλιο και το δεύτερο παιχνίδι στο Xanthi FC Arena που το παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι, ολοκληρώθηκε με ισοπαλία. Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση και παρά την ζέστη στο α’ μέρος, το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες καλές στιγμές με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι με τον Γούάλας στο 55΄.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έχοντας να αντιμετωπίσουν και την αφόρητη ζέστη, δυσκολεύτηκαν να βγάλουν τις ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 21’ στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, το σουτ του Άρτσε λίγο έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 29’ το φάουλ του Λουσέρο πέρασε πάνω από το οριζόντιο του Τζόναθαν. Στο 35’ σε σέντρα του Παπαγεωργίου από δεξιά η κεφαλιά του Λουσέρο από το δεύτερο δοκάρι, δεν βρήκε τον στόχο.

Στο 50’ μετά από σέντρα από δεξιά του Τριάδη και η κεφαλιά του Γιουνές πέρασε άουτ. Στο 51’ η προσπάθεια του Άλβιν και το σουτ του δεν ανησύχησαν τον Ζίβκοβιτς. Στο 55’ η ξανθιώτικη ομάδα είχε δοκάρι με κεφαλιά του Γουάλας μετά από φάουλ του Νιέτο.

Στο 58’ ο Νιέτο από πλάγια νικήθηκε στο πλασέ από τον τερματοφύλακα. Στο 79’ ο Λουσέρο έκανε τη σέντρα και ο Μελισσόπουλος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι της Βέροιας. Στο 81’ ο Γιουνές έκανε την σέντρα στο πίσω δοκάρι μέσα από την περιοχή και ο Νιέτο με γυριστό θα μπορούσε να σκοράρει αλλά την πορεία της μπάλας σταμάτησε αμυνόμενος διώχνοντας. Στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Μπαξεβανίδη πέρασε άουτ.

Στο 88’ μετά από σέντρα του Ναβαλόβσκι, η κεφαλιά του Ξομπλιού πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας (Εμπλιούκ – Χατζημωυσιάδης) και 4ος διαιτητής ο Στέφανος Κουμπαράκης.

Xanthi FC (α’ μέρος): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ορφανίδης Λ., Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Λουσέρο, Τριάδης, Ράνος.
Xanthi FC (β’ μέρος): Ζίβκοβιτς, Γουάλας, Μπαξεβανίδης, Σβαρνας, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο (80’ Κώστας), Λάζιτς, Τριάδης (66’ Μελισσόπουλος), Νιέτο, Γιουνές.

Βέροια: Τζόναθαν, Μαλόν, Χαροντάκης, Μαραγκός, Μελίσσης, Μπαλάφας, Μισλέβου, Παπαδόπουλος Ι., Μεληκιώτης, Άρτσε, Άλβιν. Έπαιξαν και οι: Καντιμοίρης, Αντόνιο, Ναβαλόβσκι, Μαυρίας, Λυνάρδος, Ξομπλιός, Μπρούνο, Σαφέρ, Παπαδόπουλος Θ.